Ο Colton Underwood, ο αμερικανός Bachelor του 2018, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση αποκαλύπτωντας ότι είναι γκέι και για αυτόν τον λόγο έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να αυτοκτονήσει.

Ο Colton Underwood το 2018 ήταν ο Bachelor της χρονιάς στην 23η σεζόν του NFL έχοντας περάσει προηγουμένως και μία βόλτα από το Bachelorette.

Ο αμερικανός Bachelor, Colton Underwood, αποκάλυψε ότι είναι γκέι

Colton Underwood: Μισούσα τον εαυτό μου επειδή είμαι γκέι

Ο 29χρονος Colton Underwood αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι είναι γκέι σε έναν ιδιαίτερα δραματικό τόνο στην εκπομπή Good Morning America. Ο ίδιος παραδέχθηκε πως κατάλαβε ότι είναι διαφορετικός στα 6 του και πως τώρα είναι πιο ευτυχισμένος και πιο υγιής από ποτέ, έχοντας ξεπεράσει και τον Covid.

«Έτρεχα μακριά από μένα για πολύ καιρό. Μισούσα τον εαυτό μου για πολύ καιρό. Συμφιλιώθηκα όμως με αυτό φέτος, το επεξεργάστηκα και το επόμενο βήμα ήταν να το κάνω γνωστό στον κόσμο».

Στην συνέχεια ο αμερικανός Bachelor του 2018 δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι πέρασε δύσκολες περιόδους που τον έφτασαν πολύ κοντά στην αυτοκτονία.

«Γιατί το λέω τώρα; Έφτασα σε σένα σημείο που θα προτιμούσα να πεθάνω από το να πω ότι είμαι γκέι. Κάποια στιγμή στο Los Angeles ξύπνησα και νόμιζα ότι δεν θα ξυπνήσω ξανά. Αυτό με έκανε να δω τα πράγματα αλλιώς».

Τέλος, ο Colton Underwood ζήτησε συγγνώμη από τις κοπέλες που συμμετείχαν στο Bachelor -για το οποίο δεν μετανιώνει που συμμετείχε- ενώ τις ευχαρίστησε καθώς όπως είπε «χωρίς εκείνες και το ριάλιτι δεν θα μπορούσε να κάνει coming out».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.