Δυο αιματηρές επιθέσεις είχαμε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης (27/8) σε Νέο Κόσμο και Άγιο Δημήτριο.

Οι δύο αιματηρές επιθέσεις και ληστείες έγιναν με διαφορά 15 λεπτών. Τρεις νεαροί ξυλοκοπήθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που δημοσίευσε το Mega, καταγράφονται κάτοικοι πολυκατοικίας στον Άγιο Δημήτριο να βοηθούν νεαρό που κείτεται αιμόφυρτος. Έχει δεχθεί άγρια χτυπήματα και έχει τραυματιστεί σε κεφάλι και σώμα. Τον πλένουν με λάστιχο και προσπαθούν να τον συνεφέρουν.

«Ήρθαν 15 άτομα, πιτσιρικάδες, με μάσκες, ξύλα και τα λοιπά, τους πήραν στο κυνήγι. Οι φίλοι του έφυγαν τρέχοντας. Του έσπασαν και το μηχανάκι του και έφτασαν έξω από το σπίτι μου ακριβώς και τον βαράγανε», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Νύχτα τρόμου σε Νέο Κόσμο και Άγιο Δημήτριο

Όλα έγιναν λίγο μετά τη μια και μισή τα ξημερώματα. Ομάδα ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, σταμάτησε παρέα τριών νεαρών και τους επιτέθηκαν.

Αυτόπτης μάρτυρας που βοήθησε τον 19χρονο που δεν πρόλαβε να ξεφύγει και χτυπήθηκε περιγράφει στο MEGA τη σφοδρότητα των χτυπημάτων που δέχθηκε το θύμα.

«Είχε μια τρύπα στο κεφάλι μπροστά, τόσο αίμα δεν έχω ξαναδεί. Πίσω από το γόνατο, πλευρά εάν όχι σπασμένα, σίγουρα ραγισμένα, δεν μπορούσε να αναπνεύσει το παιδί και έχασε και πάρα πολύ αίμα», δήλωσε.

Έντρομοι περίοικοι που άκουσαν την φασαρία βγήκαν στα μπαλκόνια.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ενώ οι δράστες μόλις κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί, εξαφανίστηκαν με τις μοτοσικλέτες τους.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων, 20 άτομα και πάλι με μηχανές ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 2 άτομα που κινούνταν πεζή. Τους πήραν το πορτοφόλι και το κινητό τους και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Οι δράστες των δύο επιθέσεων που σκόρπισαν τον τρόμο σε κεντρικά σημεία της Αττικής, αναζητούνται από την αστυνομία, με τα κίνητρα της επίθεσης να ερευνώνται.

Διαβάστε ακόμη: