Έχει γεμίσει η πιάτσα από διαφόρων μορφών νταραβεριτζήδες. Παραμύθια, φούμαρα, υποσχέσεις, εξυπηρετήσεις με το αζημίωτο!

1.

Εσχάτως περιφέρονται κάτι τύποι στην αγορά, ενίοτε ορισμένοι εξ αυτών λέγεται ότι φοράνε και μαύρα ράσα και υπόσχονται ότι θα φέρουν Άραβες επενδυτές που θα συμμετάσχουν σε διαγωνιστικές διαδικασίες, επενδυτικά project και αυξήσεις κεφαλαίου!

Δεν χρειάζεται να σας πω ότι τους Άραβες επενδυτές τους έχουν γνωρίσει μόνο στα όνειρα τους…. Ωστόσο τα κορόιδα τσιμπάνε και βλακωδώς αναπαράγουν την έλευση των κελεμπιών…

2.

Περίεργα συστήματα με νταραβεριτζήδες «δεξιάς» απόχρωσης που φέρονται να δηλώνουν πως έχουν πρόσβαση στον πυρήνα της κυβέρνησης, «πουλάνε» επιρροή στα υψηλά πατώματα της νέας δικαστικής εξουσίας!

Και υπόσχονται λύσεις σε ανοιχτά επιχειρηματικά θέματα και διευθετήσεις!

Οι ενδιαφερόμενοι κρατήστε μικρό καλάθι!

Οι πρόσφατες εμπειρίες καταδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο!

3.

Λαμόγιο – παράγοντας, ο οποίος εσχάτως εμφανίζεται ότι είναι μέσα σε όλα, παριστάνει μεταξύ άλλων και τον μιντιακό νταραβεριτζή υποσχόμενος πρόσβαση σε εξωθεσμικό σύστημα τύπου, το οποίο παρεμπιπτόντως βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές.

Ο λαμογοπαράγοντας πουλάει δεξιά κι αριστερά ότι «ελέγχει» το συγκεκριμένο σύστημα και ότι κατευθύνει δημοσιεύματα.

Η αλήθεια είναι πως από τους ελέγχους των αρχών η έμμεση χρηματοδότηση του προς το συγκεκριμένο σύστημα έχει αποκαλυφθεί!

Σε σημείο που να θεωρείται ακόμη και κρυφός μέτοχος!

Οι «γλείφτες» και οι «αναλυτές»!