Ο Ντάνιελ Κρεγκ απέδωσε φόρο τιμής στη Βασίλισσα, υποστηρίζοντας πως «αποτελεί έναν αναντικατάστατο άνθρωπο». Ο κινηματογραφικός «αστέρας» που ενσάρκωσε τον Τζέιμς Μποντ, «γύρισε» μία αξέχαστη διαφήμιση με τη Βασίλισσα το 2012, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Στο σύντομο μήνυμα, ο Ντάνιελ Κρεγκ επισκέφθηκε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και για λίγο, έγινε σωματοφύλακας της Βασίλισσας.

Η Ελισάβετ τον χαιρέτησε λέγοντας: «Καλημέρα, κύριε Μποντ», προτού την συνοδεύει στο ελικόπτερο που τη μετέφερε στο στάδιο του Λονδίνου, εν όψει της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αναπολώντας αυτά τα γυρίσματα, ο Κρεγκ ανέφερε πως «ήταν κάτι το απίστευτο», μιλώντας στο BBC. Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και το 2006, χρονιά που κυκλοφόρησε η πρώτη του ταινία ως «Τζέιμς Μποντ».

«Δε θα ξαναδούμε αντίστοιχη φυσιογνωμία, ποτέ ξανά. Το γεγονός να ζει κάποιος κατά τη διάρκεια της βασιλείας της, ήταν το κάτι άλλο. Είμαι πολύ λυπημένος από τον θάνατό της, εύχομαι καλή τύχη στον Βασιλιά Κάρολο Γ’» συμπλήρωσε.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έκανε τις δηλώσεις στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Glass Onion”, σίκουελ του “Knives Out”.

Διαβάστε ακόμη: