Στα όσα έχει καταγγείλει σχετικά με το bullying που έχει δεχτεί από τον Στέφανο Κασσελάκη, επανήλθε σήμερα σε συνέντευξή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, λέγοντας ότι υπάρχουν και μηνύματα αυτής της συμπεριφοράς.

«Το καινούργιο είναι ότι υπάρχουν και μηνύματα αυτής της συμπεριφοράς. Ο κύριος Κασσελάκης γνωρίζει ότι, το ότι είπα είναι απολύτως αληθές, διαφορετικά μπορεί να το διαψεύσει. Τον καλώ να δώσει και συναίνεση προς δημοσιοποίηση όλων όσων έχουν ειπωθεί. Αν υπάρχει συναίνεση, προφανώς μπορεί και να δοθεί», είπε συγκεκριμένα η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Όπως είπε το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στο «Action 24», «εδώ είμαι. Ας βγει ο κύριος Κασσελάκης, είτε να διαψεύσει, είτε να δώσει τη συναίνεσή του προς δημοσιοποίηση. Αυτό δεν είναι μία μεμονωμένη συμπεριφορά, είναι πράγματα που έχουν ειπωθεί και στα όργανα του κόμματος. Οι εξουσιαστικές συμπεριφορές, κανένα χώρο δεν έχουν και στο δικό μας κόμμα. Ούτε οι επιθετικές συμπεριφορές.

Προσωπικά δεν τις έχω ανεχτεί. Δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει καταγγελθεί στα όργανα του κόμματος, στην Πολιτική Γραμματεία στην Κεντρική Επιτροπή. Σειρά τέτοιων συμπεριφορών, η στοχοποίηση στελεχών. Δεν έχω φοβηθεί χρυσαυγίτες και φασίστες από όταν ήμασταν στο δρόμο. Δεν έχω φοβηθεί ακροδεξιές συμπεριφορές ή συστημικές επιθέσεις. Το ότι έρχονται τώρα να αναπαράξουν είτε ρατσιστικό, είτε επιθετικό λόγο, ανώνυμα τρολ του διαδικτύου, ποσώς με αφορά ή με φοβίζει».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου τόνισε ότι «αυτά που λέω, είναι απολύτως αληθή, και τα γνωρίζει ο κύριος Κασσελάκης, διαφορετικά θα τα διέψευδε, δεν θα κρυβόταν πίσω από στρατό τρολ».

«Στοχοποιούμαι από υποστηρικτές του Κασσελάκη στο διαδίκτυο», κατήγγειλε.

Διαβάστε ακόμη: