H Κρίστεν Στιούαρτ υιοθέτησε το no pants trend και απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Αυτές τις μέρες η Κρίστεν Στιούαρτ περιοδεύει για την προώθηση της νέας της ταινίας «Love Lies Bleeding» και πρόσφατα φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη με μια εμφάνιση χωρίς παντελόνι.

Πριν επιβιβαστεί σε ένα μαύρο SUV, η 33χρονη Κρίστεν Στιούαρτ εθεάθη στους δρόμους του Μανχάταν να φοράει ένα cropped μπεζ πουκάμισο με κουμπιά και ένα ασορτί πλεκτό σλιπ. To σέξι look της ολοκλήρωσε με μπορντό λουστρίνι loafers και Chanel τσάντα.

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας φέτος ήταν το «no pants» trend, δηλαδή την τάση του να αντικαθιστάς το παντελόνι με κοντό σορτσάκι, κορμάκι ή και σλιπ με καλσόν -δίνοντας την εντύπωση ότι φοράς εσώρουχο.

Την είδαμε στο show της Prada στις εβδομάδες μόδας, ενώ το υιοθέτησαν αμέτρητες celebrities του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων οι Κένταλ Τζένερ, Έμμα Κόριν Χέιλι Μπίμπερ, Μπιγιονσέ και πολλές ακόμα.

No pants: Η Κρίστεν Στιούαρτ υιοθέτησε ξανά το σέξι trend στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Η Κρίστεν Στιούαρτ συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις χωρίς παντελόνι. Την πρώτη φορά την είδαμε στην πρεμιέρα της ταινίας της «Love Lies Bleeding» που έγινε στο Μπέβερλι Χιλς με μαύρο κορμάκι, γόβες και oversized σακάκι.

Το no pants trend, δηλαδή το look που μοιάζει σαν να μη φοράει κάποιος παντελόνι, αλλά μόνο ένα fancy εσώρουχο, ξεκίνησε από τον οίκο που ξεκινά συνήθως κάθε viral της σεζόν, τον Miu Miu.