Η Κρίστεν Στιούαρτ ήθελε να κάνει «ό,τι πιο γκέι» μπορούσε για το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone.

Στη συνέντευξή της για το τεύχος Μαρτίου, η ηθοποιός μιλάει για την επιθυμία της να ανατρέψει τους ρόλους των φύλων με το εξώφυλλό της. «Αν πέρασα όλη αυτή την σειρά Twilight χωρίς ποτέ να κάνω εξώφυλλο στο Rolling Stone, είναι επειδή τα αγόρια ήταν τα σύμβολα του σεξ» λέει.«Αν μπορούσα να αφήσω και μουστάκι, θα το έκανα»
«Τώρα, θέλω να κάνω το πιο γκέι πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας. Αν μπορούσα να αφήσω ένα μικρό μουστάκι, αν μπορούσα να ξεκουμπώσω και το παντελόνι μου, θα το έκανα».

Στις φωτογραφίες του περιοδικού Rolling Stone, η Κρίστεν Στιούαρντ ποζάρει με ένα δερμάτινο γιλέκο και ένα ανδρικό εσώρουχο, φωτογραφημένη με τρόπο που έχει περισσότερα κοινά με την διαφημιστική καμπάνια του Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ για τον Calvin Klein παρά με τα προηγούμενα εξώφυλλα του Rolling Stone με μπικίνι.

Στη συνέντευξή της, η Κρίστεν Στιούαρτ μίλησε για την επερχόμενη ταινία της, ένα queer θρίλερ με τίτλο «Love Lies Bleeding», λέγοντας πως ως «ανοιχτά γκέι σταρ του κινηματογράφου», χαίρεται που πρωταγωνιστεί σε μια ταινία που δεν βασίζεται σε κλισέ, όπως η αφήγηση του «coming out».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά της, αναφέρει πως βλέπει τον εαυτό της να βρίσκεται «στη μέση» μεταξύ της Τζόντι Φόστερ και της Φοίβης Μπρίτζερς. «Η Τζόντι Φόστερ πέρασε τόσο δύσκολα ως ομοφυλόφιλη ηθοποιός και δεν μιλάω εκ μέρους της – αναλύω αντικειμενικά την εποχή και το μέρος στο οποίο ήταν αυτή, και αυτό δεν είναι εύκολο – θα έλεγα σχεδόν αδύνατο αν θέλεις να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς» εξηγεί η Στιούαρτ.

Και προσθέτει: «Για μένα δεν ήταν πρόβλημα. Αλλά αυτό οφείλεται μάλλον στο είδος του χώρου στον οποίο κατοικώ και στους ρόλους που με ελκύουν και στους σκηνοθέτες που με ελκύουν και στο κοινό που υπάρχει για αυτές τις ταινίες. Αν ήθελα πραγματικά να χαράξω έναν πιο εμπορικό χώρο και να τον διατηρήσω, δεν ξέρω αν αυτό θα λειτουργούσε».

Αντιδράσεις για το εξώφυλλό της -Γιατί η Κρίστεν Στιούαρτ δεν το βρίσκει σοκαριστικό


Το εξώφυλλο της Κρίστεν Στιούαρτ πάντως, έγινε viral, με πολλούς όμως να το επικρίνουν. Η ίδια, ωστόσο, δηλώνει ευχαριστημένη με αυτό.

«Η ύπαρξη ενός γυναικείου σώματος που σου επιβάλλει κάθε είδους σεξουαλικότητα που δεν είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για στρέιτ άνδρες είναι κάτι με το οποίο οι άνθρωποι δεν είναι πολύ άνετοι και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό» δήλωσε στο Hollywood Reporter.

«Είναι ok να παίρνεις διαφορετικές εικόνες και να τις αναμειγνύεις με έναν τρόπο που οι άνθρωποι δεν έχουν συνηθίσει. Κι αυτό είναι ok» πρόσθεσε σημειώνοντας πως οι ανδρόγυνες φωτογραφίες όπως το εξώφυλλό της στο Rolling Stone δεν πρέπει πλέον να θεωρούνται σοκαριστικές.

Διαβάστε ακόμη: