Την πρώτη φωτογραφία της Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταϊάνα αποκάλυψε η ταινία «Spencer» και ο σκηνοθέτης Pablo Larraín.

Η 30χρονη ηθοποιός επελέγη να ενσαρκώσει την πριγκίπισσα του λαού στη νέα ταινία για την πολυτάραχη αλλά σύντομη ζωή της Νταϊάνα Σπένσερ.

Στη μοναδική φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει, η Αμερικανίδα ηθοποιός φαίνεται πώς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά καθώς η ομοιότητα με την Νταϊάνα είναι μεγάλη.

Η Στιούαρτ φορά ένα κόκκινο παλτό και μαύρη pussybow μπλούζα ενώ το κεφάλι της κοσμεί ένα μαύρο καπέλο με βέλο. Έχει τα μαλλιά της στο signature, κοντό ξανθό λουκ της πριγκίπισσας της Ουαλίας.
Η σκηνή είναι από τα Χριστούγεννα του 1993 στο Sandringham, από τις τελευταίες γιορτές που πέρασε η Νταϊάνα με τη βασιλική οικογένεια.

Νταϊάνα

Στη φωτογραφία, η «Νταϊάνα», μοιάζει θλιμμένη, κοιτώντας έξω από το παράθυρο. Ήταν οι ημέρες που κατάλαβε ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο είχε τελειώσει.

Η Στιούαρτ είχε δεχτεί μεγάλη κριτική καθώς οι περισσότεροι προτιμούσαν μια Βρετανίδα ηθοποιό ενώ άλλοι θεώρησαν ότι δεν υπάρχει ομοιότητα ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Νταϊάνα

Ο Χιλιανός σκηνοθέτης όμως την επέλεξε και την στήριξε. Ο Pablo Larraín έχει σκηνοθετήσει το Οσκαρικό «Jackie» με την Νάταλι Πόρτμαν. Σεναριογράφος είναι ο Steven Knight των Peaky Blinders.

H ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους το φθινόπωρο.

Διαβάστε στο άρθρο ποιες φορούν σήμερα τα κοσμήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα