Η Νίνα Λοτσάρη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις κρίσεις πανικού, τον σύντροφό της, αλλά και τη σχέση της με τον χρόνο που περνάει.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αρχικά, ανέδφερε: «Έχω πάθει 2-3 φορές κρίση πανικού. Δεν είναι καθόλου ωραίο το συναίσθημα κι αυτό το μούδιασμα που νομίζεις ότι θα πάθεις εγκεφαλικό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σαφώς και δεν είναι ευχάριστρο κι ηρέμησα μετά από 3 ώρες, με πολύ κλάμα. Ασχολούμαι κάθε μέρα με την ψυχική μου υγεία. Το οφείλω και σε εμένα και στους γύρω μου, που πρέπει να έχουν έναν υγιή άνθρωπο δίπλα τους».

Για τον σύντροφό της, η Νίνα Λοτσάρη είπε: «Ενεργειακά, ο Χρήστος είναι ανώτερος από μένα, δεν πιάνεται. Είναι ένας λαμπερός άνθρωπος. Δεν τον βλέπεις ποτέ με μούτρα, είναι η χαρά της ζωής. Το θαυμάζω αυτό στον Χρήστο. Δεν έχει ποτέ τις μαύρες του».

Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Είμαστε μαζί 3,5 χρόνια και ποτέ δεν τον έχω δει στις μαύρες του. Ακόμα και κάποια ξεσπασματάκια που έχει, είναι για πολύ λίγο, μετά είναι με το χαμόγελο. Δεν έχει καμία μιζέρια. Αλλιώς δεν θα ήμασταν μαζί».

Όσο για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου, δήλωσε: «Τέτοιες αγωνίες τώρα που πλησιάζουν τα 50 δεν έχω. Αφού τα έχουμε φτάσει, τέλος, είναι η αντίστροφη μέτρηση τώρα. Είναι πώς θα τη διαχειριστείς εσύ την αντίστροφη μέτρηση. Δεν μπορείς να υποτιμάς εσύ τον χρόνο, γιατί είναι αμερόληπτος. Θέλω να έχω καλή σχέση μαζί του. Κάνω αυτό που έκανα όταν ήμουν 20 χρονών. Το να προσέχω τη Νίνα. Απλά τώρα προσέχω πολύ περισσότερο και την ψυχική της υγεία».

Διαβάστε ακόμη