Ο Νίκος Μακρόπουλος έδωσε συνέντευξη στο «Happy Day» και μίλησε για την εξάρτησή του από το τσιγάρο, τον γιο του και τη σύντροφό του, Γιούλη.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε αρχικά για τον γιο του: «Ο γιος μου, ο Τάσος είναι 31 ετών, είναι αρχιτέκτονας. Είμαι περήφανος για τον Τάσο. Μιλάμε καθημερινά. Βλεπόμαστε και στο padel καμιά φορά».

Σε ερώτηση για το αν θα σκεφτόταν να κάνει και δεύτερο παιδί απάντησε: «Γιατί όχι; Είμαστε χρόνια με τη Γιούλη σε σχέση, θαυμάζω σε εκείνη το ήθος της. Είναι ένα άριστο παιδί. Νομίζω ότι είναι μία σύντροφος που νομίζω πως κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Μου αρμόζει και μου ταιριάζει αυτός ο άνθρωπος, γιατί είναι συγκαταβατικός, έχει κατανόηση, είναι διακριτικός, είναι ευγενικός, έχει όλα τα καλά του κόσμου».

Ενώ, για την κατάσταση της υγείας του σχολίασε ο τραγουδιστής: «Μου αρέσει το padel τελευταία, επειδή έπαιζε ο γιος μου μπαίνω και εγώ και χτυπάω κανά μπαλάκι και αθλούμαι. Επέλεξα να κάνω padel για λόγους υγείας και φυσικής κατάστασης. Είχα πάρει κάποια κιλά κόβοντας το τσιγάρο. Είναι ένας τρόπος για να τα διώξω, σε συνδυασμό με διατροφή. Κάπνισα τέσσερα πακέτα την ημέρα, αλλά τώρα είμαι ο χειρότερος αντικαπνιστής. Αν δεν το πάρεις απόφαση να το κόψεις, θα σε “κόψει” εκείνο. Εγώ ήμουν στα πρόθυρα του να με “κόψει”. Ήμουν στα πρόθυρα του να με “κόψει” η αναπνοή».

Διαβάστε ακόμη: