Η συναυλία που έδωσε ο Νίκος Κουρκούλης στην Καβάλα διακόπηκε για αρκετή ώρα λόγω… ξύλου.

Ο χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ μετά από παρεξήγηση που έγινε μεταξύ ενός Βούλγαρου και νεαρού Έλληνα που γνώριζε πολεμικές τέχνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στη συναυλία του τραγουδιστή για τον χορό της ομάδας Κεραυνού Ελευθερών στην Καβάλα την οποία πήγαν να παρακολουθήσουν περίπου 1.500 θεατές.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ένας Βούλγαρος, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, θέλησε να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει. Τα τραπέζια και οι καρέκλες, όμως, που ήταν μπροστά του εμπόδιζαν την πρόσβασή του στην πίστα με αποτέλεσμα ο ίδιος να αρχίσει να χτυπάει έναν άλλο θαμώνα.

Ο νεαρός τον οποίο φέρεται να χτύπησε ο θερμόαιμος ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. Κατά τις πληροφορίες ο νεαρός γρονθοκόπησε τον Βούλγαρο με αποτέλεσμα η παρέα του να αντιδράσει και ο καβγάς να γενικευτεί.

Όταν ο Νίκος Κουρκούλης είδε τι συνέβαινε διέκοψε τη συναυλία με υπαλλήλους του δήμου Παγγαίου να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όπως και τελικά συνέβη λίγη ώρα αργότερα.

Διαβάστε ακόμη: