Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Open, αναφέρθηκε στη διάρρηξη της διεύθυνσης εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, θέτοντας «ζήτημα αξιοπιστίας», αλλά και «παραίτησης της κυρίας Κεραμέως».

«Τη μια κλέβουν τα emails χιλιάδων εκλογέων παράνομα. Λένε ‘’δεν τα δώσαμε εμείς στην κυρία Ασημακοπούλου, τα μάζεψε μόνη της απ’όλη την Ευρώπη’’.  Τους πιάνουμε να ψεύδονται.

Και δεν περνά 1-1,5 μήνας και γίνεται στο υπουργείο Εσωτερικών διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή που είναι υπεύθυνος για τις ευρωπαϊκές εκλογές και λένε για ‘’φερόμενη διάρρηξη’’. Είναι δυνατόν; Αυτό είναι σοβαρό ευρωπαϊκό κράτος;» διερωτήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ακόμη, τόνισε ότι «υπάρχει σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης προς την κυρία Κεραμέως και τον κ. Μητσοτάκη που την καλύπτει. Σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης. Για ‘μένα υπάρχει ζήτημα παραίτησης της κυρίας Κεραμέως, το λέω ευθέως».

«Δεν μπορεί μέσα σε 1,5 μήνα η Υπουργός Εσωτερικών να σιωπά, να κρύβεται. Τη μια, αρκετές ημέρες – όταν έχουν κλαπεί χιλιάδες απόρρητα στοιχεία Ελλήνων του εξωτερικού – να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ενώ τα έχει πάρει κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας – ο γραμματέας αποδήμων – και να τα έχει κάνει φέιγ βολάν στους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας και απ’ότι φαίνεται από την κυρία Ασημακοπούλου. Τώρα να έχουμε αυτήν την διάρρηξη μέσα στο υπουργείο Εσωτερικών και να λένε ‘’φερόμενη διάρρηξη’’», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε: «Για ‘μενα η κυρία Κεραμέως έχει χρέος να απολογηθεί και αν δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις, να παραιτηθεί, διότι είμαστε λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές και υπάρχει ζήτημα αξιοπιστίας».

Διαβάστε ακόμη: