Ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90,1», σχολίασε τις παραιτήσεις των υπουργών Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου, λέγοντας χαρακτηριστικά «στεναχωρήθηκα που έφυγαν και στεναχωρήθηκα γιατί ήταν οι μόνοι δύο δεξιοί μέσα στο Μαξίμου. Φεύγοντας αυτοί δεν έχει μείνει ούτε ένας».

«Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν μονόδρομος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν νομίζω ότι το έκανε με ευχαρίστηση», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ερωτηθείς αν κινδυνεύει η συνοχή της ΝΔ καθ’ οδόν προς τις ευρωεκλογές, ο Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε: «Η ΝΔ δεν κινδυνεύει από την αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές, η ΝΔ κινδυνεύει από τον κακό της εαυτό. Πρέπει να δρομολογήσει ουσιαστικές λύσεις σε τρία από τα κυρίως προβλήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και αυτά είναι η ακρίβεια, η υγεία και τη δημόσια ασφάλεια. Επίσης πρέπει να παρουσιάσουμε την ευρωπαϊκή μας ατζέντα, με ποια ευρωπαϊκή ατζέντα θα κατέβουμε στην Ευρώπη».

Αναφερόμενος στο αν πιστεύει ότι είναι αναγκαίος ένας ανασχηματισμός, υπογράμμισε: «Εκτιμώ ότι θα γίνει αλλά όχι πριν από τις ευρωεκλογές».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ προχώρησε σε εκτίμησε για το αν το κυβερνών κόμμα θα έχει το «3» μπροστά στο ποσοστό του στις ευρωεκλογές, αναφέροντας ότι «είναι εφικτό να γίνει, έχουμε το χρόνο αρκεί να κάνουμε τις διορθωτικές κινήσεις».

Τέλος, ερωτηθείς αν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκης, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε: «Άποψη μου είναι ότι όποιος μέσα στο επικοινωνιακό ή το συντονιστικό κομμάτι του Μαξίμου υποτιμά τον κ. Κασσελάκη κάνει λάθος. Πρέπει να το προσέξουμε. Ο κ. Κασσελάκης εκεί που υστερεί δεν είναι στην επικοινωνία είναι στην πολιτική άρα πρέπει να τον στριμώξουμε εκεί. Για αυτό και είπα στη Βουλή ότι ο κ. Κασσελάκης ο οποίος με υπερηφάνεια μας είπε ότι ήταν σύμβουλος του κ. Μπάϊντεν στην ουσία με αυτό που είπε για τους παρατηρητές και την αμφισβήτηση της εγκυρότητας των εκλογών ακολούθησε την τακτική του κ. Τράμπ ο οποίος αμφισβήτησε τη νίκη Μπαιντεν. Μας βγήκε δηλαδή κρυφοτραμπικός ο σύμβουλος του κ. Μπάϊντεν».

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεύτερος στις ευρωεκλογές θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», εκτίμησε ο βουλευτής της ΝΔ.

Διαβάστε ακόμη: