Πέπλο μυστηρίου απλώνεται πάνω από την υπόθεση εξαφάνισης της 14χρονης Μαρκέλλας. Ο άνδρας που άρπαξε με τη βία την Μαρκέλλα στην περιοχή της Νίκαιας το βράδυ της Παρασκευής φαίνεται ότι ήταν γνωστός στην οικογένεια της 14χρονης.

Το βράδυ της Παρασκευής, και συγκεκριμένα στις 21:30 η 14χρονη μαζί με την αδελφή της περπατούσαν έξω από ένα φούρνο στην οδό Ελλησπόντου, στην Νίκαια. Κάποια στιγμή, δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν μπροστά τους και πέντε άνδρες κατέβηκαν από αυτά. Αφού ακινητοποίησαν την αδελφή της 14χρονης άρπαξαν με τη βια το ανήλικο κορίτσι, το έβαλαν στο ένα αμάξι και εξαφανίστηκαν.

Νίκαια: Άρπαξαν 14χρονο κορίτσι – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Όπως καταγγέλλει στο protothema.gr η μητέρα της 14χρονης, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί της πέφτει θύμα αρπαγής. «Πήγαν τα παιδιά μαζί να πάρουν ψωμί, η Μαρκέλλα με την Εσμεράλντα, ήρθε ο δράστης με το μαύρο αυτοκίνητο και ενα γκρι. Άρπαξαν τη μικρή με το ζόρι, ζήτησαν βοήθεια τα παιδιά, το πήρε και έφυγαν. 
Αυτός ήταν εδώ στην περιοχή μας μέχρι πριν από 2-3 μήνες. Πριν από 20 ημέρες, που έγινε πάλι το ίδιο και του είχα κάνει μήνυση, 7 το πρωί πηγαίνε η Μαρκέλλα σχολείο και την άρπαξε. Την πήγε πιο κάτω από το σχολείο, την πήρε με το ζόρι και έφυγαν. Την είχε αφήσει μετά σε μια πλατεία. Αλλά την είχε τρομάξει με τα μαχαίρια. Είχε τρομάξει πολύ το παιδί τότε», είπε στο protothema.gr η κ. Μαρία η οποία είναι βέβαιη πως και αυτή τη φορά είναι ο ίδιος δράστης που άρπαξε την κόρη της.

Το Χαμόγελο του Παιδιού συνεχίζει τις έρευνες και δημοσιεύει τα στοιχεία της μικρής προκειμένου να βρεθεί ένας μάρτυρας ο οποίος να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται η 14χρονη. Την ίδια ώρα, “φως” στις έρευνες αναμένεται να ρίξει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έχουν καταγράψει τη στιγμή της αρπαγής.

Διαβάστε ακόμη: