Φρικιαστικές στιγμές για πέντε ολόκληρα μερόνυχτα η 14χρονη Μαρκέλλα στα χέρια των απαγωγέων της. Την Παρασκευή (7/10) το κορίτσι πήγαινε στο φούρνο της γειτονιάς του, όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα. Ένας άνδρας άρπαξε τη Μαρκέλλα με τη βία, την έβαλε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Η μητέρα της περιγράφει στο protothema.gr την κόλαση που έζησε η κόρη της στα χέρια των απαγωγέων.

«Η κόρη μου είναι πολύ φοβισμένη, κλαίει συνέχεια, φοβάται ότι θα την απαγάγουν ξανά και δεν πηγαίνει πουθενά. Θέλω να την πάρω και να φύγουμε μακριά για να μην την ξαναπάρουν ποτέ από κοντά μου. Το παιδί μου είπε ότι ήταν πέντε με έξι άτομα μέσα στο σπίτι όπου την βίαζαν και δεν την άφηναν να φύγει. Μια κόλαση ήταν αυτό που έζησε το κοριτσάκι μου. Την απειλούσαν με τα πιστόλια τους και της έλεγαν ‘θα σκοτώσουμε τον πατέρα και τη μητέρα σου, αν μας κάνουν μήνυση’, της έβγαλαν τα φρύδια και της έβαψαν τα μαλλιά για να μην είναι αναγνωρίσιμη» είπε η μητέρα της στο protothema.gr.

«Τη βίαζαν κάθε μέρα και δεν είχαν σκοπό να την αφήσουν ελεύθερη. Θα την έβαζαν σε διάφορα κυκλώματα και δεν θα την έβρισκα ποτέ. Η ψυχή της έχει γίνει κομμάτια, δεν μπορεί να συνέλθει το παιδί. Ευτυχώς που βρήκε τη δύναμη και κατάφερε να δραπετεύσει από αυτά τα κτήνη γιατί το μαρτύριό της δεν θα τελείωνε ποτέ. Όταν με πήρε τηλέφωνο και πήγα με τον πατέρα της να την πάρουμε από το σημείο στο οποίο βρισκόταν, παραλίγο να μην αναγνωρίσω το παιδί μου από τα βασανιστήρια που έχει υποστεί. Προσπαθώ να την ηρεμήσω, να την κάνω να νιώσει ότι είναι ασφαλής με την οικογένειά της, αλλά το παιδί μου είναι τρομαγμένο. Οι εφιάλτες της δεν την αφήνουν σε ησυχία. Τα αδέρφια της, φοβούνται κι αυτά. Της έκαναν μεγάλο κακό, θέλω να τους βρει η αστυνομία και να τιμωρηθούν» καταλήγει η μητέρα της 14χρονης.

Είναι η δεύτερη φορά που η Μαρκέλλα ζει τον ίδιο εφιάλτη. Όπως καταγγέλλει η μητέρα της, ο άνδρας τον οποίο κατονομάζει ως εγκέφαλο της απαγωγής, την είχε αρπάξει και κακοποιήσει ξανά πριν λίγες ημέρες. Η Μαρκέλλα κατάφερε να δραπετεύσει από τα χέρια των αδίστακτων απαγωγέων στην περιοχή του Μαρκόπουλου. Μπήκε σε ένα ταξί και τηλεφώνησε στους γονείς της να πάνε να την παραλάβουν.

Διαβάστε ακόμη: