search

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

New Year’s Eve REDEFINED @VARVAKEIOS – Το απόλυτο πάρτι της Πρωτοχρονιάς

Μια διαφορετική παραμονή πρωτοχρονιάς στο κέντρο της Αθήνας.

New Year’s Eve REDEFINED @VARVAKEIOS - Το απόλυτο πάρτι της Πρωτοχρονιάς

Εκείνοι που ψάχνουν, βρίσκουν. Εκείνοι που θέλουν η νέα τους χρονιά  να ξεκινήσει με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, με ένα νέο βήμα, με μία έκπληξη, με ένα party που για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, η Βαρβάκειος είναι το σημείο.

Ο Δήμος Αθηναίων και η Finders μας καλούν να γιορτάσουμε όλοι μαζί το νέο έτος, με ένα ξέφρενο, στην καρδιά της πόλης, μέσα στην πιο διάσημη αγορά της στο πλαίσιο του «Χριστούγεννα στην Αθήνα».

Από τις 00:30 και μέχρι το πρωί, επαναπροσδιορίζουμε ένα από τα πιο σημαντικά κτήρια του κέντρου της Αθήνας με ένα New Year’s Eve REDEFINED Party.

Μερικοί από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, συνυπάρχουν, χαρίζοντας ώρες χορού και διασκέδασης, σε όσους επιλέξουν να μπουν στη νέα χρονιά ανακαλύπτοντας την πόλη.

Norma, Silent Progress και Sgouros F. αναλαμβάνουν να ξετρυπώσουν για εμάς, τη μουσική που θα  δώσει τον καλύτερο ρυθμό στο 2023.

Ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια της Αθήνας, και σίγουρα η πιο αναγνωρίσιμη αγορά της, επαναπροσδιορίζεται και μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό club που προσφέρει απλόχερα συγκινήσεις και χαμόγελα, δίνοντας το σήμα πως το κέντρο της Αθήνας είναι φωτεινό και χαρούμενο και μας καλεί να το ανακαλύψουμε. Ψάχνοντας.

Όπως και η Finders. Η εταιρεία που από το 2014 ψάχνει, ανακαλύπτει, δίνει νέα ζωή και αναδεικνύει το κέντρο της Αθήνας και τους χώρους του.

 

Διαβάστε ακόμη: