Η σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix προς τιμήν του παλαίμαχου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, είναι πλέον γεγονός, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος μέσα από ανάρτηση του στο Instagram και να αποκαλύπτει πως θα δούμε αδημοσίευτο υλικό 40 ετών.

Γνωρίζαμε ήδη πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η οικογένεια του θα μοιραστούν άγνωστες πτυχές της ζωής τους σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για το Netflix, ωστόσο, δεν είχαμε καμία επιπλέον πληροφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην σειρά θα παρουσιαστούν συνεντεύξεις με συγγενείς, φίλους, και προσωπικότητες του ποδοσφαίρου που ήταν μέρος της πορείας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ στόχος της είναι να αναδείξει τα στοιχεία του χαρακτήρα του που τον έκαναν να είναι ένας από τους πιο διάσημους αθλητές όλων των εποχών.

Ο Μπέκαμ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σειρά του Netflix, ανεβάζοντας  φωτογραφίες στο Instagram

“Είμαι ενθουσιασμένος που επιβεβαιώνω ότι συνεργάζομαι με το Netflix σε μια σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα μου. Η σειρά θα περιλαμβάνει αδημοσίευτο αρχείο, ιστορίες που δεν έχουν ξαναειπωθεί, καθώς και συνεντεύξεις από ανθρώπους που ήταν μέρος του ταξιδιού μου. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Fisher Stevens, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και executive producer μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ και Emmy παραγωγό John Battsek».

“Είμαι ενθουσιασμένος που επιβεβαιώνω ότι συνεργάζομαι με το Netflix σε μια σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα μου… Η σειρά θα περιλαμβάνει αδημοσίευτο υλικό, ιστορίες που δεν έχουν ξαναειπωθεί, καθώς και συνεντεύξεις από ανθρώπους που ήταν μέρος του ταξιδιού μου. Την σκηνοθεσία και την παραγωγή της σειράς θα αναλάβουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Φίσερ Στίβενς και Τζον Μπάτσεκ.”

Ο Φίσερ Στίβενς είναι Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός, ο οποίος αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στο “Succession” και έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες του Γουές Άντερσον, συμπεριλαμβανομένων των “The Grand Budapest Hotel”, “Isle of Dogs” και “The French Dispatch”. Υπηρέτησε επίσης ως παραγωγός στο εξαιρετικά δημοφιλές ντοκιμαντέρ του Netflix, “Tiger King”.