Οι συνδρομητές του Netflix αποκαλούν το τελευταίο ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος με τίτλο Girl in the Picture (Το Κορίτσι στη Φωτογραφία), «ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα» που έχουν δει ποτέ.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ έχει αναστατώσει τους χρήστες της πλατφόρμας από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε και βρίσκεται ήδη στην πρώτη δεκάδα των περισσότερων χωρών που είναι διαθέσιμη η streaming υπηρεσία.

Αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής μητέρας της οποίας ο τραγικός θάνατος ακολουθείται από την απαγωγή του γιου της και τα δύο τραγικά γεγονότα αποκαλύπτουν ένα μυστήριο δεκαετιών. Η σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ είναι από τη Σκάι Μπόργκμαν, η οποία είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν το εξαιρετικό Abducted in Plain Sight του 2017, πάλι για το Netflix.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρει: Ο μυστηριώδης θάνατος μιας νεαρής μητέρας και η επακόλουθη απαγωγή του γιου της ανοίγουν ένα μυστήριο δεκαετιών σχετικά με την πραγματική ταυτότητα της γυναίκας και τον δολοφονικό ομοσπονδιακό δραπέτη που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης.

Το ντοκιμαντέρ έχει επαινεθεί από τους θεατές, ωστόσο, πολλοί σχολιάζουν ότι ένιωσαν «τρομοκρατημένοι» από τα γεγονότα του, με αρκετούς να το αποκαλούν ως το πιο «μπερδεμένο αστυνομικό ντοκιμαντέρ» όλων των εποχών.

«Το Girl in the Picture στο Netflix είναι ένα από τα πιο φρικιαστικά, άρρωστα, τρομακτικά πράγματα που έχω παρακολουθήσει», έγραψε ένας χρήστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας: «Δεν έχω λόγια».

Ένας άλλος σχολίασε: «Έχω παρακολουθήσει πολλά μπερδεμένα εγκληματικά ντοκιμαντέρ, ωστόσο το Girl in the Picture στο Netflix κατάφερε να με κρατήσει σοκαρισμένο και τρομοκρατημένο», με έναν άλλον να συμπληρώνει: «Πρόκειται για μια από τις πιο καταστροφικές υποθέσεις αληθινού εγκλήματος που έχω ακούσει ποτέ