Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ Μπρούκλιν παντρεύτηκε την Νίκολα στην έπαυλη του δισεκατομμυριούχου πατέρα της Νέλσον στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα το Σάββατο, με τις εκδηλώσει να κρατούν τρεις ημέρες.

Ο επίδοξος σεφ μάλιστα, δεν κρατήθηκε – παρόλο που έχουν πουλήσει τα φωτογραφικά δικαιώματα στη Vogue – και δημοσίευσε χθες φωτογραφίες από την νέα του σύζυγο, η οποία φορούσε ένα εντυπωσιακό και ρομαντικό νυφικό Valentino, με τη λεζάντα «Mr. & Mrs Peltz Beckham».

Το ρομαντικό νυφικό της Νίκολα Πελτζ με τις γλυκές λεπτομέρειες

Η νύφη επέλεξε για τη μεγάλη μέρα ένα ρομαντικό νυφικό Valentino με ουρά με το τεράστιο πέπλο να έχει δαντελένιες λεπτομέρειες στην άκρη. Το νυφικό είχε επίσης μερικές γλυκές λεπτομέρειες: η μητέρα της νύφης πρόσθεσε ένα ματάκι ως φυλακτό για την κόρη της, μαζί με ένα μήνυμα που η ομάδα του Valentino έραψε στο νυφικό χρησιμοποιώντας μπλε κλωστή.

Τα μαλλιά της Νίκολα Πελτζ ήταν χτενισμένα σε αυτό που η Vogue αποκαλεί «ωδή στην Κλόντια Σίφερ της δεκαετίας του ‘90». «Πάντα πίστευα ότι ήθελα τα μαλλιά μου μισά πάνω, μισά κάτω, αλλά θα επιλέξω τελικά κάτι πιο φυσικό» είπε στο περιοδικό. Και σύμφωνα με τον κομμωτή της, Αντίρ Αμπεργκελ, ως έμπνευση είχαν επίσης το λουκ της Μπριζίτ Μπαρντό.Το χτένισμα της Νίκολα Πελτζ ήταν εμπνευσμένο από την Κλόντια Σίφερ και την Μπριζίτ Μπαρντό. Όσο για το νυφικό, ήταν το αποτέλεσμα συνομιλιών ενός έτους με την ομάδα του δημιουργικού διευθυντή της Valentino, Pierpaolo Piccioli, δύο ταξίδια στη Ρώμη και δύο δοκιμές στις ΗΠΑ. Οι μοδίστρες του Valentino ταξίδεψαν στο Μαϊάμι για να βεβαιωθούν ότι το φόρεμα θα ήταν τέλειο για τη μεγάλη μέρα της Νίκολα Πελτζ. «Ήταν η απόλυτη εμπειρία ραπτικής» είπε η στυλίστριά της Λέλσι Φρεμάρ, περιγράφοντας πώς επέλεξαν διάφορα στοιχεία και υφάσματα γι’ αυτό. Μάλιστα, είπε ότι ήταν το πιο όμορφο νυφικό που είχε δει ποτέ, σύμφωνα με την Vogue. «Η απλότητά του ήταν υπέροχη. Δε χρειάστηκε να βάλουμε υπερβολικές λεπτομέρειες, και ουσιαστικά σβήσαμε τα κεντήματα».

To νιόπαντρο ζευγάρι

Η νύφη κατέφθασε στο χώρο της τελετής συνοδευόμενη από τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της Νέλσον υπό τους ήχους του τραγουδιού «Songbird» από ορχήστρα εγχόρδων. Η 10χρονη Χάρπερ Μπέκαμ ήταν μεταξύ των παράνυμφων.

Κομψός ο Μπρούκλιν Μπέκαμ – Το δώρο των πεθερικών του

Ο γαμπρός, Μπρούκλιν Μπέκαμ φορούσε κοστούμι Dior και ως δώρο στον νέο της σύζυγο, η Πελτζ έραψε μια ειδική ετικέτα σε αυτό. Το λουκ ολοκλήρωσε με μια διαμαντένια αλυσίδα που έδενε στο μπροστινό μέρος, από την Anita Ko, και η οποία ήταν δώρο από τα νέα του πεθερικά. Η Ko, η οποία ήταν καλεσμένη στο γάμο, είπε στη Vogue: «Φόρεσε την αλυσίδα την Παρασκευή το βράδυ συνοδεύοντας το πορτοφόλι του αλλά και την ημέρα του γάμου του ως μια πιο επίσημη αλυσίδα στο μπροστινό μέρος του κοστουμιού του».

Μετά τη γαμήλια τελετή, οι καλεσμένοι απόλαυσαν κοκτέιλ στολισμένα με άνθη λευκής κερασιάς υπό τους ήχους μουσικής τζαζ, αναφέρει η Vogue. Το δείπνο σερβιρίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένους εξώστες δίπλα στη θάλασσα, στολισμένους με εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις, με τριαντάφυλλα, παιώνιες, τριαντάφυλλα και ορτανσίες.

Συγκινήθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην ομιλία του στο γάμο του γιου του

Ο πατέρας του Μπρούκλιν, Ντέιβιντ Μπέκαμ έδωσε μια ομιλία, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, λέγοντας μάλιστα πως «έπρεπε να σταματήσει για να πάρει μια ανάσα» ενώ αναφερόμενος στη νέα του νύφη την αποκάλεσε «απίστευτη». «Ο Ντέιβιντ χρειάστηκε να σταματήσει και να πάρει μια ανάσα για να ανακτήσει την ψυχραιμία του, αλλά έδωσε μια πολύ γλυκιά ομιλία» είπε μια πηγή στην The Sun.

Από την πλευρά της, η Βικτόρια Μπέκαμ, επέλεξε για τη μεγάλη μέρα του γιου της, Μπρούκλιν, ένα μεταλλικό ασημί φόρεμα που θύμιζε τις εποχές του Studio 54 ενώ έντυσε και την καλή της φίλη Εύα Λονγκόρια, η οποία ήταν παρούσα, καθώς και το μοντέλο Μία Ρίγκαν, την κοπέλα του δεύτερου γιου της, Ρομέο.

Μετά το δείπνο, το νιόπαντρο ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του χορό, το κλασικό «Only Fools Rush In» του Έλβις Πρίσλεϊ, που ερμήνευσε ο Νοτιοαφρικανός καλλιτέχνης Lloyiso. Στη συνέχεια, ο Μαρκ Άντονι, πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, ανέλαβε τα decks του DJ, και ερμήνευσε τέσσερα κομμάτια.

Όσο για τα γαμήλια δώρα, είναι άγνωστο τι μπορεί να κάνει κάποιος δώρο σε ένα τόσο πλούσιο ζευγάρι, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ο Μπρούκλιν και η Νίκολα ζήτησαν από τους καλεσμένους τους να κάνουν μια δωρεά για το λαό της Ουκρανίας μέσω του πρακτορείου Care.

Το επόμενο πρωί, το ζευγάρι, οδηγώντας μια vintage ηλεκτρική μπλε Jaguar XK150S του 1958 – δώρο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ στους νιόπαντρους αξίας 500.000 δολαρίων, κατέφθασε στην έπαυλη για ένα πλουσιοπάροχο brunch στους καλεσμένους τους, ως το τελευταίο μέρος της γαμήλιας υπερβολής των 4 εκατομμυρίων δολαρίων.