Tελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και το Netflix φέρνει πληθώρα νέων σειρών για κάθε γούστο.

Από τα νεανικά «DI4RIES» και «Rebel Cheer Squad» μέχρι τον αγώνα επιβίωσης μιας γυναίκας στην άγρια φύση του Καναδά στο «Πάρε Ανάσα», αυτές είναι οι νέες κυκλοφορίες που θα απολαύσουμε την εβδομάδα 25 έως 31 Ιουλίου.

Νέες κυκλοφορίες του Netflix για αυτήν την εβδομάδα

Σειρές που έρχονται στο Netflix

26/7/2022: «DI4RIES»

Πρώτοι έρωτες, πρώτα φιλιά, πλάκες με φίλους και καβγάδες με αντίζηλους. Στους διαδρόμους του Γυμνασίου Γαλιλέο Γαλιλέι, η καθημερινότητα είναι γεμάτη εκπλήξεις.

28/7/2022: «Πάρε Ανάσα (Keep Breathing)»

Όταν ένα μικρό αεροπλάνο συντρίβεται στην άγρια φύση του Καναδά, μια γυναίκα πρέπει να παλέψει με τα καιρικά φαινόμενα και με τα προσωπικά της τραύματα για να επιβιώσει.

29/7/2022: «Fanático»

Όταν ο σούπερ σταρ της Ισπανίας πεθαίνει σε μια συναυλία, ένας φαν αρπάζει την ευκαιρία για να ξεφύγει από τη βαρετή ζωή του, υιοθετώντας την περσόνα του ειδώλου του.

29/7/2022: «Uncoupled»

Όταν ο φίλος του τον εγκαταλείπει μετά από 17 χρόνια σχέσης, ένας μεσίτης στη Νέα Υόρκη πρέπει να ξαναθυμηθεί πώς να είναι single στα 40 του.

29/7/2022: «Rebel Cheer Squad: Μια Σειρά του Get Even» (Rebel Cheer Squad: A Get Even Series)

Τρεις τσιρλίντερ σε ένα ελίτ ιδιωτικό σχολείο αναβιώνουν τη λέσχη των συμμαθητών τους κατά του μπούλινγκ και πολεμούν την αδικία, σε αυτό το εφηβικό θρίλερ.

Netflix: Αυτές είναι οι νέες σειρές και ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα

Ταινίες που έρχονται στο Netflix

29/7/2022: «Μωβ Καρδιές» (Purple Hearts)

Παρά τις διαφορές τους και κόντρα στις πιθανότητες, μια ανερχόμενη τραγουδίστρια-τραγουδοποιός (Σοφία Κάρσον) και ένας πεζοναύτης (Νίκολας Γκάλιτζιν) ερωτεύονται.

Nτοκιμαντέρ

26/7/2022: «Street Food: ΗΠΑ» (Street Food: USA)

Αυτή η σεζόν του «Street Food» εστιάζει σε Αμερικανούς μάγειρες, ειδικούς στο μπάρμπεκιου, εξπέρ στα τάκο και, γενικώς, ήρωες της μαγειρικής.

27/7/2022: «Ο πιο Μισητός Άντρας του Διαδικτύου» (The Most Hated Man on the Internet)

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που καταγράφει την εκστρατεία μιας μητέρας κόντρα στον αδίστακτο ιδιοκτήτη μιας πορνογραφικής σελίδας.

https://www.youtube.com/watch?v=ySFpxEdKxMw&ab_channel=Netflix

Παιδικές Ταινίες και Σειρές

25/7/2022: «Το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι: Σεζόν 5» (Gabby’s Dollhouse: Season 5)

Η πολύχρωμη σειρά με φόντο ένα φανταστικό κουκλόσπιτο με ευχάριστους μίνι κόσμους και ακαταμάχητους γατοχαρακτήρες επιστρέφει για μια νέα σεζόν.