Νεκρός έπεσε περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 44χρονος έξω από βενζινάδικο στην οδό Ηλία Ηλιού και Φρατζή, στο Νέο Κόσμο, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το θύμα ήταν ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων και βρισκόταν μέσα στο όχημά του, ενώ οι δράστες των πλησίασαν με αυτοκίνητο και τον πυροβόλησαν δεκάδες φορές με πιστόλι και καλάσνικοφ.

kosmos_2

Kosmos_3

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα ονόματι Β.Ζ. ήταν άνθρωπος της νύχτας ενώ στο παρελθόν είχε γίνει σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας στην περιοχή του Πειραιά.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν πάνω από 80 κάλυκες, ενώ οι έρευνες για τα κίνητρα που βρίσκονται πίσω από το έγκλήμα αυτό συνεχίζονται.

neos_kosmos1

neos_kosmos2

Νέος Κόσμος: «Γάζωσαν» τον 44χρονο με πάνω από 80 σφαίρες – Ήταν στόχος εκτελεστών από το 2018

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας βλέπουν οι Αρχές πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε αργά τη νύχτα στην περιοχή του Νέου Κόσμου με θύμα έναν 44χρονο, τον οποίο άγνωστοι γάζωσαν με περισσότερες από 80 σφαίρες.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι Αστυνομικοί εντόπισαν στο Δαφνί το τζιπ των εκτελεστών, το οποίο έκαψαν στη λεωφόρο Αθηνών, προκειμένου να σβήσουν τα ίχνη τους και εξαφανίστηκαν.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη στιγμή της εκτέλεσης, καθώς και τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά τη δολοφονία, ενώ εξετάζουν ως μάρτυρα έναν οδηγό ταξί, ο οποίος βρίσκοταν εκείνη την ώρα στο βενζινάδικο.

Διαβάστε ακόμη: