Το δύσκολο μονοπάτι προς την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βαδίζει εδώ και μερικές εβδομάδες ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τραυματίστηκε σοβαρά τον Οκτώβρη με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου, με αποτέλεσμα να περνάει την πόρτα του χειρουργείου.

Ήδη ο «Νέι» έχει ξεκινήσει τις θεραπείες του μετά την επιτυχημένη του επέμβαση. Ο Βραζιλιάνος σταρ κοινοποίησε ένα ανατριχιαστικό βίντεο μέσα από τα social media, όπου φαίνεται να σφαδάζει από τους πόνους που νιώθει στο ταλαιπωρημένο του γόνατο, κατά τη διάρκεια των θεραπειών και των ειδικών ασκήσεων που κάνει για να ενδυναμώσει το πόδι του.

«Είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή, η χειρότερη. Ξέρω ότι είμαι δυνατός, αλλά αυτή τη φορά θα χρειαστώ (την οικογένεια και τους φίλους μου) ακόμα περισσότερο. Δεν είναι εύκολο να περάσεις από έναν τραυματισμό και χειρουργική επέμβαση, φανταστείτε να περάσω ξανά όλα αυτά μετά από 4 μήνες αποθεραπείας.

Έχω πίστη. Πάρα πολύ… Πλέον είμαι στα χέρια του Θεού για να ανανεώσει την πίστη μου. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης και στοργής», έγραψε μέσα από τα social media ο Νεϊμάρ ο οποίος καλείται να περάσει από έναν ακόμα «Γολγοθά», είχε τονίσει ο ίδιος μετά τον τραυματισμό του, μέσα από ανάρτηση του στα social media.

Διαβάστε ακόμη: