Miley Cyrus. Το σκανδαλώδες κορίτσι που μπορεί να πάρει στον εαυτό του λουλούδια. Το κορίτσι που έχουν κράξει πολλοί και που πλέον όλοι παραδέχονται. Η Miley Cyrus γίνεται σήμερα, 23 Νοεμβρίου, 31 ετών όμως μοιάζει να τα έχει ήδη κάνει όλα.

Με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι η Miley Cyrus ενηλικιώθηκε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μπροστά στα μάτια μας. Από το κανάλι της Disney και τη Hannah Montana, μέχρι τη Miley των σκανδάλων και εκείνη του σήμερα, είναι σα να έχουν περάσει αιώνες. Η τραγουδίστρια έχει αποτινάξει την εικόνα του ρομαντικού, γλυκού κοριτσιού όπως και την εικόνα της διάσημης νεαρής τραγουδίστριας που απασχολεί καθημερινά για όλους τους λάθος λόγους. Ώριμη, σίγουρη, ανεξάρτητη και πατώντας γερά πια στα πόδια της, η Miley Cyrus απολαμβάνει αυτό που της αξίζει. Για να φτάσει όμως εδώ, δεν έχει περάσει και λίγα.

1. Διαρροή προσωπικών φωτογραφιών 

Ήταν 2008 όταν ένας χάκερ απέκτησε πρόσβαση στις προσωπικές φωτογραφίες της Miley Cyrus και τις διέρρευσε στο διαδίκτυο. Σε μία από αυτές μάλιστα, η Cyrus πόζαρε για τον τότε φίλο της, με τη μητέρα της να δηλώνει εξοργισμένη και τον πατέρα της να αγνοεί απλώς το σκάνδαλο.

2. Το σχεδόν γυμνό εξώφυλλο στην εφηβεία της 

Την ίδια χρονιά, η 15χρονη Miley Cyrus πόζαρε στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού μόδας φορώντας μοναχά ένα λευκό σεντόνι. Πολλοί το θεώρησαν απαράδεκτο, λόγω ηλικίας, και έτσι η ίδια ζήτησε συγγνώμη. Λίγα χρόνια αργότερα βέβαια, την πήρε πίσω.

3. Το διαδικτυακό bullying στη Demi Lovato και τη Selena Gomez 

Miley Cyrus 

Η Miley Cyrus και η Demi Lovato ήταν κάποτε πολύ καλές φίλες. Αυτό ωστόσο άλλαξε όταν το 2008, η Lovato έκανε το ντεμπούτο της στο Disney Channel. Τότε η Cyrus και η φίλη της, Mandy Jiroux, ανέβαζαν βίντεο στο YouTube κοροϊδεύοντας τόσο τη Lovato όσο και τη Gomez.

4. Η ρατσιστική χειρονομία 

Μία φωτογραφία της Miley στην οποία ποζάρει με Κινέζους, κάνοντας τα μάτια της να δείχνουν σχιστά, ήταν αρκετή για να χαρακτηριστεί η τραγουδίστρια ρατσίστρια. Η 16χρονη τότε Miley είχε δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της λέγοντας πως ήταν απλώς μία χαζή γκριμάτσα.

5. Οι αισθησιακές χορευτικές κινήσεις σε στύλο στα Teen Choice Awards

Το 2009 η Miley ήταν ακόμη στο κανάλι της Disney, κάτι που ωστόσο δεν την εμπόδισε από το να κάνει pole dancing στα Teen Choice Awards.

6. Το περιβόητο βίντεο με το bong 

Τον Δεκέμβριο του 2010, ανέβηκε στα social media ένα βίντεο στο οποίο η τραγουδίστρια κάπνιζε κάνναβη με bong. Τότε, η ίδια δήλωνε κάπως απογοητευμένη. 10 όμως χρόνια αργότερα, γιόρτασε αυτό το βίντεο χαρακτηρίζοντάς το ως πρωτοποριακό.

7. Η τούρτα γενεθλίων σε σχήμα πέους για τον Liam Hemsworth

Το 2012, η Cyrus αγόρασε μια τούρτα σε σχήμα πέους για τον τότε σύντροφό της Liam Hemsworth. Το σκάνδαλο βέβαια δεν ήταν αυτό αλλά το γεγονός ότι η Miley πόζαρε γλείφοντας την τούρτα και χάνοντας μια για πάντα τον ρόλο στην ταινία κινουμένων σχεδίων Hotel Transylvania. Γιατί άραγε;

8. Το twerk πάνω στον Robin Thicke 

Miley Cyrus

Στη σκηνή των MTV VMA του 2013, και ενώ ερμήνευαν μία ντουέτο εκδοχή του Blurred Lines, η Miley έκανε twerk πάνω στον Robin Thicke κάτι που πολλοί θεώρησαν προκλητικό. Κάποιοι “φίλοι” της μάλιστα, έλεγαν τότε πως ίσως βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

9. Ο μπάφος που άναψε on stage 

Miley Cyrus

Την ίδια χρονιά, αυτή τη φορά στα MTV EMAs, ενώ παραλάμβανε το βραβείο καλύτερου βίντεο για το τραγούδι της Wrecking Ball, είπε στο κοινό: “Ξέρετε, δε χωρούσε αυτό το βραβείο στην τσάντα μου, αλλά βρήκα αυτό”, βγάζοντας έναν μπάφο και ανάβοντάς το on stage. Χρόνια αργότερα, παραδέχτηκε ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν την καλούσαν πια σε βραβεία.

10. Το κέρατο στον Liam Hemsworth

Miley Cyrus, Liam Hemsworth

Λίγο μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Liam Hemsworth, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν. Η ίδια παραδέχτηκε δημόσια πολλά από τα λάθη που είχε κάνει, ωστόσο αρνήθηκε πως κεράτωσε τον πρώην σύζυγό της με την Kaitlynn Carter, όπως γραφόταν.

Διαβάστε ακόμη: