Miley Cyrus: Διακοσμεί τα sex toys στο σπιτι. Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Η Milye Cyrus κράτησε τις εμπειρίες της για τον εαυτό της αλλά εκμυστηρεύτηκε ότι αξιοποιεί τα sex toys της με πολλούς τρόπους. “Τα αγοράζω για μένα αλλά καταλήγω να τα χρησιμοποιώ ως διακοσμητικά”, είπε η 28χρονη τραγουδίστρια.

Διακοσμεί το σπίτι της με αυτά. “Το σεξ και η διακόσμηση πάνε χέρι χέρι… Όταν πήγα στο σπίτι, πρέπει να διαλέξω το χρώμα του καναπέ και δεν μπορούσα να διαλέξω, οπότε διάλεξα τρία χρώματα”. Δεν υπάρχει κάποια βαθιά ανάλυση του γιατί τα sex toys είναι κατάλληλα για την διακόσμηση του σπιτιού της αλλά είναι μια τολμηρή επιλογή που δεν υπακούει στους κανόνες της διακόσμησης. Είναι η λογική του “γιατί όχι;” που όλοι οι θαυμαστές της ξέρουν ότι έχει από τότε που εμφανίστηκε στο Hannah Montana. Αν ταιριάζει είτε όχι τα sex toys με το χρώμα του καναπέ, είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε να μας το αποκαλύψει η ίδια.

Ο ταραχώδης γάμος με τον πρώην σύζυγό της Liam Hemworth και η σύντομη σχέση με τον Cody Simpson σίγουρα βοήθησαν στο να μιλάει περισσότερο ανοιχτά για θέματα όπως είναι το σεξ και η αγάπη.

Miley Cyrus: Διακοσμεί τα sex toys στο σπιτι

Η Miley Cyrus διανύει μια νέα εποχή που κάθε άλλο παρά διακριτική είναι. Βρίσκεται στο στάδιο που οργανώνει την live παρουσίαση θρυλικών ροκ τραγουδιών και κυκλοφόρησε στις 27 Νοεμβρίου το νέο της album με τίτλο “Plastic hearts”. Στο ενδιάμεσο, δεν έχει σταματήσει να κάνει αποκαλύψεις για τις πρώην σχέσεις και να δίνει πικάντικες πληροφορίες. Κάπως έτσι προέκυψε και αυτή για τα sex toys της.