Τον Ιανουάριο, η Miley Cyrus είχε παραδεχτεί στο περιοδικό ότι υποτροπίασε στο αλκοόλ μέσα στην καραντίνα και διέκοψε την προσπάθειά της αποτοξίνωσης που έκανε.

«Στα 26 μου έμεινα νηφάλια. Μέχρι τα 27 ήμουν σχεδόν εντελώς νηφάλια. Μετά, όπως και πολύς κόσμος μέσα στην πανδημία, ξανακύλησα. Ήταν πραγματικά μία μάχη. Με την ψυχική υγεία, το άγχος, όλα αυτά. Έχασα τον εαυτό μου για λίγο και τώρα είμαι πάλι ξανά νηφάλια πέντε εβδομάδες», ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια απεικονίζεται σε φωτογραφίες ενός παπαράτσι να πίνει σφηνάκια. Η δημοφιλής σταρ εθεάθη στο πασίγνωστο «Rainbow Bar and Grill» στο Λος Άντζελες την Πέμπτη, μαζί με τον μουσικό Yungblud με τον οποίο διατηρεί πλέον στενή σχέση και πιθανότατα ερωτική, αφού στα στιγμιότυπα οι δυο τους είναι αρκετά κοντά.

«Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό. Έχω πρόβλημα με τις αποφάσεις που παίρνω όταν ξεπεράσω ένα επίπεδο. Θέλω να ξυπνήσω 100% και να παραμείνω ξύπνια το 100% του χρόνου μου», είχε αναφέρει σε συνέντευξη στην Apple Music τον Νοέμβριο, η Cyrus.

Όταν υποτροπιάζει, έχει μάθει να μην εκνευρίζεται και πάντα προσπαθεί να μάθει εκ των υστέρων γιατί συνέβη ό,τι συνέβη.

«Δεν θυμώνω με τον εαυτό μου αλλά αναρωτιέμαι τι έγινε», είχε αναφέρει η πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr