Ο Νεϊμάρ θα πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης της Αλ Χιλάλ, αφού φαίνεται ότι “κλείδωσε” η μετεγγραφή του από την Παρί Σεν Ζερμέν και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωσή του από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Με ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, η Παρί Σεν Ζερμέν άναψε το “πράσινο φως” για τη μετεγγραφή του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ και πλέον ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα μεταβεί στη Σαουδική Αραβία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα.

Ο 31χρονος Νεϊμάρ θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με αποδοχές της τάξης των 160 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα πάρει τη φανέλα με το Νο10 στην Αλ Χιλάλ.

Η Αλ Χιλάλ του παρέχει τεράστια μπόνους, επιπλέον αμοιβές (που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο), μια πολυτελή κατοικία με προσωπικό και ιδιωτικό αεροπλάνο για τις μετακινήσεις του.

Η στάνταρ αμοιβή του θα είναι 100 εκατομμύρια τον χρόνο, οι οποίες με τα έξτρα χρήματα που προβλέπονται θα διπλασιάζονται!

Κάθε χρόνο θα έχει 20 εκατ. μπόνους, θα εισπράττει 80.000 ευρώ, θα κερδίζει 500.000 ευρώ για κάθε ιστορία ή ανάρτηση που δημοσιεύεται στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα και προωθεί τη Σαουδική Αραβία, αλλά κυρίως θα έχει ο ίδιος τα δικαιώματα για την εικόνα του!

Διαβάστε ακόμη: