Μια αξιοσημείωτη ιστορία αναδύθηκε από τους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου η 22χρονη Litzy Santana, που μόλις έχει τελειώσει το κολέγιο, μετατρέπει ένα παιδικό χόμπι, το UNO, σε επικερδές εγχείρημα.

Αποφοιτώντας με όνειρα και ένα πτυχίο στο χέρι, η Litzy βρέθηκε να κάνει μια εκπληκτική επιλογή καριέρας που την οδηγεί σε μια αντισυμβατική πορεία.

Παίζει UNO και πληρώνεται για αυτό!

Τώρα κερδίζει 4444 δολάρια την εβδομάδα παίζοντας Uno με αγνώστους. Αυτή η μοναδική ευκαιρία έρχεται χάρη σε μια πρωτοποριακή εκστρατεία κοινωνικού μάρκετινγκ από την Mattel, την εμβληματική εταιρεία παιχνιδιών πίσω από το Uno.

Το ταξίδι της Litzy Santana από απόφοιτος κολεγίου σε λάτρη του UNO είναι μια απόδειξη της δύναμης της δημιουργικότητας και της καινοτομίας. Η ιστορία της είναι μια απόδειξη για το πώς, σε αυτή την ψηφιακή εποχή, σχεδόν τα πάντα είναι δυνατά.

Οπλισμένη με μια τράπουλα UNO και ένα πάθος για το παιχνίδι, η Litzy έγινε μέρος της πειραματικής εκστρατείας μάρκετινγκ της Mattel, όπου τα επιτραπέζια παιχνίδια συναντούσαν τους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης.

«Κυριολεκτικά απάντησα ”OMG, δεν παίζει”», λέει η 22χρονη, η οποία παραδέχεται ότι είναι μεγάλη φαν του παιχνιδιού και πως στο σχολείο κουβαλούσε πάντα μία τράπουλα UNO.

@cnn 22-year-old Litzy Santana just graduated from college. Now, she’s earning $4444 a week by playing Uno on the streets of New York City with strangers. It’s all thanks to a new social marketing campaign from Mattel. #chiefunoplayer #cnn #news ♬ original sound – CNN

Η καμπάνια της Mattel επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά πρότυπα του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας σε καθημερινά άτομα όπως ο Litzy. Αυτή η πρωτοβουλία δείχνει πώς η δημιουργικότητα μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του πάθους ενός ατόμου και της οικονομικής επιτυχίας.

Καθώς η Litzy Santana ανακατεύει την τράπουλά της και διασκεδάζει τους ξένους με τη διαχρονική γοητεία του Uno, η ιστορία της χρησιμεύει ως απόδειξη των απεριόριστων ευκαιριών που περιμένουν όσους τολμούν να σκεφτούν έξω από το κουτί.

@litzytheswaggerjagger #stitch with @uno ♬ Summer – Croquet Club

Διαβάστε ακόμη: