Ομολόγησε η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες τη δολοφονία του αδερφού της το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη.

Μετά από πολύ δυσκολία στην επικοινωνία ανάμεσα στους αστυνομικούς και τη γυναίκα και ενώ υπήρχε και ψυχολόγος η ίδια περιέγραψε στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών πως σκότωσε τον αδερφό της. Φέρεται να υποστήριξε αρχικά ότι ήταν έξω από το σπίτι, επέστρεψε εκείνος ήταν στον καναπέ, της ζήτησε ένα ποτήρι νερό εκείνη πήρε το μαχαίρι και τον σκότωσε.

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών βρίσκονται σε επικοινωνία με την εισαγγελία έτσι ώστε να οριστεί πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όσα λέει η ίδια έχουν βάση καθώς πρόκειται για άτομο με νοητική στέρηση, όπως και το θύμα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αφού τον σκότωσε έπλυνε το μαχαίρι έπλυνε και τα χεριά της. Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ένα από τα μαχαίρια που θεωρούσαν ότι με αυτό διαπράχθηκε η δολοφονία, ωστόσο το υπέδειξε και η ίδια.

Το χρονικό της υπόθεσης στη Νέα Σμύρνη

Ο 46χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του σπιτιού του στη Νέα Σμύρνη, φέροντας μαχαιριά στην κοιλιά. Τις Αρχές ενημέρωσε η αδελφή του, η οποία επικοινώνησε αρχικά με κάποιον από την κοινωνική υπηρεσία, λέγοντας ότι ο αδελφός της υπέστη ανακοπή. Η κοινωνική υπηρεσία κάλεσε το ΕΚΑΒ. Η αδελφή του 46χρονου πάσχει από κάποιας μορφής νοητική υστέρηση, ενώ είναι -κατά δήλωσή της- αθλήτρια των Special Olympics. Από νοητική υστέρηση έπασχε και το θύμα.

Το ΕΚΑΒ κατά την παραλαβή της σορού, ωστόσο, εντόπισε ένα τραύμα δίπλα στον αφαλό του 46χρονου, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο, και κάποιες αμυχές στον λαιμό, και ενημέρωσε την ΕΛΑΣ.

Διαβάστε ακόμη: