Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με την 14χρονη στη Νέα Σμύρνη.

Η 14χρονη έδωσε χθες συμπληρωματική κατάθεση, την οποία ζήτησε η ίδια να τη δώσει.

Σύμφωνα με αυτήν, έδωσε πληροφορίες για τους 3 άνδρες που βρίσκονται ήδη στην φυλακή για την υπόθεση αυτή, τον Ρουσλάν, που φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπως και για τον 30χρονο Ταχίρ, αλλά και τον πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιο.

Για τον πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιο, ανέφερε ότι εκτελούσε μόνο χρέη οδηγού στα «ραντεβού» που πήγαινε για να την βιάζουν.

Η 14χρονη κοπέλα έδωσε πολύ σημαντικές πληροφορίες για τη δράση αυτού του κυκλώματος και ενδεχομένως μέσω μίας εφαρμογής γνωριμιών, έχουν εμπλακεί και εκδοθεί στο κύκλωμα αυτό και άλλα κορίτσια.

Υπενθυμίζεται η 14χρονη φιλοξενείτο μαζί με την αδερφή της σε δομή στη Νέα Σμύρνη, καθώς μετά από καταγγελίες της μητέρας της, ο πατέρας της είχε έντονη κακοποιητική συμπεριφορά.

Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέοι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την 5ωρη απολογία τους, με σύμφωνα γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για τους βιασμούς της 14χρονης η οποία διέμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.

Και οι τρεις αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της μαστροπείας, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και της παιδικής πορνογραφίας.

Για την υπόθεση και συγκεκριμένα για τη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με τη 14χρονη, κατηγορείται και ένας τέταρτος άνδρας, 30 ετών, ο οποίος προς το παρόν διαφεύγει της σύλληψης.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν ο 29χρονος, φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας, ονόματι Ταχίρ και ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», ο 24χρονος ο οποίος είχε καταγγείλει τις συνθήκες της δομής και εν συνεχεία είχε αναιρέσει τα καταγγελλόμενά του, απειλώντας μάλιστα και τους δημοσιογράφους της εκπομπής του Mega «Live News».

Ο τρίτος κατηγορούμενος, 25 ετών, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους αναφέροντας ότι δεν είχε παρευρεθεί σε καμία συνάντηση με την 14χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Ο 29χρονος ισχυρίστηκε πως ήξερε την κοπέλα και είχαν φιλικές σχέσεις, αλλά δεν την είχε στείλει ποτέ σε άνδρες για χρήματα. «Γνώριζα την κοπέλα εδώ και χρόνια. Είχαμε φιλική σχέση. Συναντιόμασταν και μιλούσαμε».

Ο 24χρονος ανέφερε πως δεν είχε καμία ερωτική επαφή με την ανήλικη. Μάλιστα, είπε πως βρισκόταν σε διαφορετικό βράδυ στο ξενοδοχείο. «Της είχα ζητήσει να μου δείξει την ταυτότητά της αλλά δεν το έκανε. Εγώ δεν έχω βρεθεί ερωτικά μαζί της».

Ο 25χρονος υποστήριξε πως δεν είχε καμία συνάντηση με την κοπέλα και πως απλά την γνώρισε από τους φίλους του. «Δεν ήμουν σε καμία συνάντηση την Κυριακή. Είχαμε δώσει ραντεβού για να πάμε μια βόλτα στην Ελευσίνα και μας συνέλαβαν».

Διαβάστε περισσότερα