search

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα εταιρεία επενδύσεων real estate στην Ελλάδα

Τις δυνάμεις τους ενώνουν η Inventio και ο πρώην Chief Operating Officer της Dimand A.E., Πάνος Παναγιωτίδης.

Protio: Οι 10 περιοχές στην Αττική με την υψηλότερη απόδοση σε εισοδηματικά ακίνητα

Τη δημιουργία joint venture που θα δραστηριοποιηθεί στον τομέα της ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων ανακοίνωσαν η Inventio και ο πρώην Chief Operating Officer της Dimand A.E., Πάνος Παναγιωτίδης.

Το νέο εταιρικό σχήμα με την επωνυμία Ιnventio EDGE Development, στο οποίο ο κ. Παναγιωτίδης αναλαμβάνει καθήκοντα CEO, θα δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη επενδύσεων ξένων θεσμικών επενδυτών συμπεριλαμβανομένου του χαρτοφυλακίου των ελληνικών δραστηριοτήτων της HIG Capital, το μέγεθος του οποίου αναμένεται να ξεπεράσει τα €300 εκατ. στα επόμενα χρόνια.

Ο Πάνος Παναγιωτίδης, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημα καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου η INVENTIO και η HIG Capital. Είμαι σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της εταιρίας με projects που θα έχουν μεγάλη προστιθέμενη αξία για τους επενδυτές αλλά και την οικονομία.

Εκ μέρους της Inventio, που αποτελεί τον τοπικό εκπρόσωπο ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, και αποκλειστικού συνεργάτη της HIG Capital στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Κωνσταντίνος Μπήτρος, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Πάνο Παναγιωτίδη που φέρνει μαζί του εμπειρία και τεχνογνωσία 20 ετών στον χώρο του real estate development, στοχεύοντας να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που διαμορφώνονται στον κλάδο καθώς και στη διεύρυνση παροχής ποιοτικών υπηρεσιών. Προσβλέπουμε στη συμβολή του για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των ήδη προγραμματισμένων projects καθώς και την προσθήκη νέων σημαντικών έργων στο χαρτοφυλάκιο της νέας εταιρείας».

Διαβάστε ακόμη: