Νέα ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με το βίντεο που ο Χάρης Δούκας φέρεται να μιλάει για «γκλομπ μπάτσου» έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Στην πλάτη της Αθήνας, με μονταζιέρες και συκοφαντίες, επιχειρεί το ακροδεξιό μπλοκ της Νέας Δημοκρατίας να ανακόψει τις εκλογικές διαρροές προς τα δεξιά της. Σε μια συντονισμένη επιχείρηση, ένας πρώην υπουργός, ένας νυν υπουργός, με την αμέριστη βοήθεια των κυβερνητικών trolls, και της συνδικαλιστικής ηγεσίας των αστυνομικών, παραποίησαν βάναυσα την αλήθεια», αναφέρει αρχικά.

Και συνεχίζει: «Από μια 9ωρη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που αποφάσισε και δρομολόγησε μεγάλα έργα, όπως τη Διπλή Ανάπλαση, έκοψαν και έραψαν φράσεις όπως τους βόλευε. Δεν μπορούν ακόμη να αποδεχτούν την εκλογική τους ήττα στον Δήμο Αθηναίων, δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι η Αθήνα προχωρά γρήγορα και τολμηρά στην επόμενη μέρα».

«Ο μεγάλος μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός, έλεγε “Εθνικό είναι το Αληθές”. Όσο και αν κάποιοι πορεύονται με ψέματα και διαστρεβλώσεις, εμείς δεν θα επιτρέψουμε να “μπαζωθεί” η αλήθεια. Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις. Συνεχίζουμε…», καταλήγει.

Στo ΠΑΣΟΚ τραβάνε τα μαλλιά τους με τη συνέντευξη του Χάρη Δούκα στο Ντοκουμέντο

Διαβάστε ακόμη: