Μπορεί αυτές τις μέρες να βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία, όμως σήμερα Κυριακή 16/7, η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η γνωστή καλλιτέχνιδα άδραξε τη μέρα και βρέθηκε σε μία ειδυλλιακή παραλία. Μαζί της είχε την καλύτερη παρέα. Αυτή δεν ήταν άλλη από την κόρη της Χριστιάνα.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μάλιστα ένα βίντεο με τη μεγάλη της κόρη, όπου τη βλέπουμε να φοράει ένα υπέροχο κόκκινο ολόσωμο μαγιό και να τραγουδάει ευδιάθετη πλάι στο κύμα.

Ναι, καλά έχετε καταλάβει! Η γνωστή ερμηνεύτρια δε σταματά να τραγουδά πουθενά! Στο βίντεο κάνει… ντουέτο με την κόρη της.

Δείτε παρακάτω την Νατάσα Θεοδωρίδου με την κόρη της να τραγουδούν στην παραλία:

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί τη  Χριστιάνα, ενώ από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο, απέκτησε την κόρη της Ανδριάννα.

«Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες μου έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Εγώ λέγομαι Θεοδωρίδου, η μεγάλη μου κόρη Μπέτα και η μικρή Φουστάνου. Αν βγούμε εκτός Ελλάδος, δεν θα καταλάβει κανείς ότι είμαστε μαμά και κόρες. Το ότι παντρεύτηκα δύο φορές και δεν πήγε καλά, δεν έχει καμία σημασία», είχε πει σε συνέντευξή της στο «Πρωινό μας» για τις κόρες της η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Η μόνη μου έγνοια ήταν να έχω υγιή παιδιά, να είναι άνθρωποι με μεγάλη καρδιά. Ήμουν πολύ τίμια με τα παιδιά μου, τους είχα πει ότι το τραγούδι είναι η ζωή μου και δεν θα το αφήσω πίσω για κανέναν λόγο», είχε τονίσει.