Το Σάββατο 13 Απριλίου, οι αθλητές του ΝΑΟ Κέκροψ έλαμψαν στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16 Αθήνας, κατακτώντας μετάλλια και όρια για τους Πανελλήνιους αγώνες.

Στα 1000μ. κοριτσιών, η Κωνσταντίνα Καλουτά ξεχώρισε, τερματίζοντας στην 3η θέση με εκπληκτική επίδοση 3’17”. Η νεαρή αθλήτρια, γεννημένη το 2011 και αγωνιζόμενη στην Κ14, πέτυχε όχι μόνο το χάλκινο μετάλλιο, αλλά και όριο για τους Πανελλήνιους αγώνες!

Στο μήκος , ο Χρήστος Θεοχαρης κατέκτησε την 3η θέση με άλμα στα 5.60μ. Στην 6η του προσπάθεια, πραγματοποίησε άλμα στα 5.92μ., το οποίο ακυρώθηκε για μισό εκατοστό. Παρ’ όλα αυτά, η επίδοση του Θεοχαρη δείχνει το τεράστιο ταλέντο και τις δυνατότητές του.

Ο Θεοχαρης δεν έμεινε εκεί, καθώς κατέλαβε και την 5η θέση στα 2000μ. με χρόνο 6’36”. Η επίδοσή του έφερε και σε αυτόν το όριο για τους Πανελλήνιους αγώνες!

Οι σπουδαίες αυτές επιτυχίες αποτελούν καρπό της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης των αθλητών και των προπονητών του ΝΑΟ Κέκροψ. Ο σύλλογος, ιδρυθείς το 1985, δημιούργησε το τμήμα στίβου το 2020, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Κάρολου Μαρκαριάν. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το τμήμα έχει καταφέρει να διακριθεί σε πλήθος αγώνων, χτίζοντας μια αισιόδοξη αθλητική ταυτότητα.

Ο ΝΑΟ Κέκροψ, με αισιοδοξία και πνεύμα ομαδικότητας, συνεχίζει να στηρίζει την ανάπτυξη του στίβου, προσφέροντας στους νέους αθλητές την ευκαιρία να λάμψουν.

Διαβάστε ακόμη: