Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε στο μόντελινγκ, αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση σε μικρότερη ηλικία.

Για την καταγωγή της ανέφερε η πρώην παίκτρια του survivor: «Η μαμά μου είναι Πόντια, το πατρικό της είναι Παυλίδου. Δεν νομίζω ότι έχω ποντιακά χαρακτηριστικά. Συνήθως, μου λένε ότι δεν μοιάζω για Ελληνίδα».

«Έχω ακούσει Ισπανίδα, Βραζιλιάνα. Όταν ήμουν στην Ινδία, νόμιζαν ότι είμαι από εκεί, στην Τουρκία ότι είμαι Τουρκάλα», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τη νεότερη ηλικία της και τα σχόλια που άκουγε για την εμφάνισή της, δήλωσε: «Πιο μικρή, ενώ είχα τις κατακτήσεις μου, δεν ήμουν η ωραία του σχολείου. Μέχρι τα 18 ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, πιο φλατ, δεν είχα στήθος. Κι επειδή στα 15-16 μου έκανα στίβο, στο σχολείο με κορόιδευαν ότι έχω γάμπες ποδοσφαιριστή».

«Στην πορεία έχω περάσει και φάσεις που προσπάθησα να χάσω κιλά. Έχω υπάρξει juicy για μοντέλο. Μέσα από τα πρακτορεία σου δημιουργείται μία τεράστια εμμονή με τα κιλά, τα γραμμάρια, τα εκατοστά και όλα αυτά», πρόσθεσε στο τέλος.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Είχα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο πατέρας μου είναι τοξικομανής κι έκανε χρήση μπροστά μας

Διαβάστε ακόμη: