Ένας δυαδικός αστέρας -ο ήλιος και το πάλσαρ μαζί, αρμονικά και άρρηκτα δεμένα, προσφέροντας αστείρευτη δύναμη, βαρύτητα και ενέργεια, είναι το νέο σύμβολο της εταιρείας Mytilineos που μετονομάστηκε σε Metlen, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

«Αυτό το ευέλικτο και ισχυρό σύμβολο, σε συνδυασμό με μια σαφή, σύγχρονη γραμματοσειρά, φωτογραφίες και τη δική μας χρωματική “κληρονομιά”, δημιουργεί μια εταιρική ταυτότητα αντάξια για το λαμπρό μέλλον της Μυτιληναίος.

Η νέα αυτή προσέγγιση θα ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας μας στη διεθνή σκηνή, υπογραμμίζοντας τις αξίες και την αφοσίωσή μας στη συνεχή ανάπτυξη και την προσφορά υψηλής αξίας σε όλες τις διαστάσεις της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας», τονίζει η εταιρεία.

Η αναζήτηση του νέου brand διήρκεσε έναν χρόνο και πέρασε μέσα από 4 ποσοτικές έρευνες με εσωτερικούς και εξωτερικούς stakeholders, 3 ποσοτικές έρευνες με περισσότερους από 3.000 ανθρώπους σε Ελλάδα και διεθνώς, 7 διαφορετικά ονόματα, 26 διαφορετικές προτάσεις εικόνας και 3 γύρους παγκοσμίως εστιασμένης νομικής έρευνας για την κατοχύρωσή του. 

Η MYTILINEOS Energy & Metals παρουσίασε τη νέα της επωνυμία και την ανανεωμένη εταιρική της εικόνα ως ένα σημαντικό ορόσημο για την πορεία της και τους μελλοντικούς της στόχους.

Το μήνυμα Μυτιληναίου

Το μήνυμα της εξέλιξης της MYTILINEOS Energy & Metals σε Metlen Energy & Metals (Metlen) μετέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metlen, Ευάγγελος Μυτιληναίος, στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Μυτιληναίος τόνισε: «Είναι μια σημαντική, αλλά και δύσκολη στιγμή για μένα, καθώς όποιο όνομα και να διαλέξεις μετά από 115 χρόνια δεν θα είναι σαν το προηγούμενο. Το MYTILINEOS απέκτησε έναν εμβληματικό χαρακτήρα, κάτι για το οποίο εγώ και όλοι μας είμαστε περήφανοι. Όσο δύσκολο και αν είναι για μένα, γιατί η εταιρεία είναι σαν το τρίτο παιδί μου, είμαστε αποφασισμένοι και προσηλωμένοι να πατήσουμε νέες κορυφές που δεν έχει κατακτήσει ποτέ ελληνική εταιρεία. Αυτή η θυσία του ονόματος – γιατί στην καρδιά μου έτσι είναι – αποδεικνύει ότι αν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό, δεν θα μας σταματήσει τίποτα».

Διαβάστε ακόμη