Ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, συνελήφθη στην πόλη της Ιταλίας, Τζεσόλο, που είναι κοντά στη Βενετία καθώς είχε ντυθεί Χριστός στο μπάτσελορ πάρτι που διοργάνωσαν οι φίλοι του.

Η παραλιακή πόλη Τζεσόλο είναι κοντά στην Βενετία και θεωρείται δημοφιλής για τους Βρετανούς τουρίστες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο άνδρας φέρεται να κατάγεται από τη γειτονική πόλη Ζένσον ντι Πάβε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «il gazzetino» που δημοσίευσε στο Instagram τη σχετική φωτογραφία, αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον μελλοντικό γαμπρό και του επέβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ για βλασφημία.

Ιταλία: Πήρε πρόστιμο 200 ευρώ για βλασφημία

Εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής της Τζεσόλο δήλωσε ότι «τα τελευταία χρόνια έχουμε προσπαθήσει να βάλουμε όρια σε αντικοινωνικές συμπεριφορές στην πόλη με πρόστιμα. Οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν είχαν γίνει αποδέκτες καταγγελιών και επιβεβαίωσαν ότι ο άνδρας παραβίαζε τους νόμους περί βλασφημείας και του επέβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ. Ο σταυρός κατασχέθηκε καθώς ο νεαρός και οι φίλοι του παραβίασαν τους κανόνες».

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία ο άνδρας ήταν ντυμένος με έναν λευκό χιτώνα και είχε μούσια, ενώ φέρεται να κουβαλούσε μαζί του και έναν ξύλινο σταυρό με τον οποίο πήγαινε από μπαρ σε μπαρ μαζί με 10 φίλους του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Il Gazzettino (@ilgazzettino.it)

Η παρέα γελούσε και έβγαζε φωτογραφίες με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να καλούν την αστυνομία. Ο ξύλινος σταυρός κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

«Υπήρχε μια ομάδα περίπου 10 νεαρών ανδρών και ένας από αυτούς ήταν ντυμένος σαν τον Ιησού Χριστό με έναν μακρύ λευκό χιτώνα και μούσι. Έσερνε μαζί του έναν μεγάλο ξύλινο σταυρό στην πλατεία και οι περισσότεροι τον τραβούσαν φωτογραφία γελώντας. Δεν προκαλούσαν προβλήματα και η κατάσταση δεν είχε ξεφύγει, ωστόσο μετά από λίγο έφτασε ένα περιπολικό, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους νεαρούς να τους δώσουν τις ταυτότητές τους και τελικά έβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ στον “Χριστό”» περιέγραψε ιδιοκτήτης μπαρ της περιοχής.

Διαβάστε ακόμη: