search

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

My market: Ανακαινισμένα καταστήματα σε Νέα Σμύρνη και Αιγάλεω

Το επενδυτικό πλάνο των My market συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς.

My market: Ανακαινισμένα καταστήματα σε Νέα Σμύρνη και Αιγάλεω

Το επενδυτικό πλάνο των My market συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς. Σε αυτό το πλαίσιο, ανακαινίστηκαν πρόσφατα δύο πολύ μεγάλα καταστήματα της αλυσίδας. Το My market της οδού Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη και το κατάστημα της οδού Λιούμη στο Αιγάλεω.

Στόχος της αλυσίδας είναι να προσφέρει στους πελάτες της αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία -βασισμένη πάντα στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης-επιστρέφοντας έτσι λίγη από την εμπιστοσύνη που της δείχνουν εδώ και πολλά χρόνια. Στα ανακαινισμένα My market, οι καταναλωτές θα βρουν όλα τα καθιερωμένα τμήματα, καθώς και νέα ολοκαίνουργια τμήματα για εξατομικευμένες προτάσεις, εστιασμένες τόσο στην ισορροπημένη διατροφή, όσο και στις νέες διατροφικές τάσεις.

My Market – Νέας Σμύρνης

Το κατάστημα εκτείνεται σε δύο ορόφους και έχει συνολικό εμβαδό 3.700m2 συνυπολογίζοντας τους χώρους πώλησης και τους βοηθητικούς χώρους. Διαθέτει 70 χώρους στάθμευσης, εκ των οποίων δύο είναι θέσεις για ΑμεΑ, δύο θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και ασφαλείς θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων! Στην είσοδο του καταστήματος το νέο τμήμα Bake-off προσφέρει πλούσια ποικιλία φρεσκοψημένων εκλεκτών αρτοσκευασμάτων, ενώ το My Ευεξία είναι ένας ατμοσφαιρικός χώρος στον οποίο συγκεντρώνονται όλα τα προϊόντα που συμβάλλουν στο «ευ ζην», προωθούν εξειδικευμένες διατροφικές επιλογές και σύγχρονες τάσεις, όπως βιολογικά προϊόντα, προϊόντα vegan, χωρίς γλουτένη, καθώς και μη τρόφιμα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο (π.χ. οικολογικά καλλυντικά).

My Market – Αιγάλεω

Το κατάστημα παρουσιάζεται με έναν εντελώς νέο σχεδιασμό της κύριας όψης του, προσαρμοσμένο στις τάσεις της σύγχρονης εποχής και εκτείνεται σε 2.140m2. Στους χώρους του καταστήματος έχουν προστεθεί και εδώ τα νέα τμήματα του Bake-off και του My Ευεξία, καθώς και το Ιχθυοπωλείο, το οποίο προσφέρει ποικιλία φρέσκων ψαριών και θαλασσινών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ανακαινισμένα καταστήματα έχουν εφαρμοστεί όλες οι νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας κατά 48% συγκριτικά με αντίστοιχα συμβατικά καταστήματα του δικτύου, ακολουθώντας τη στρατηγική της εταιρείας για ένα βιώσιμο περιβάλλον μειώνοντας το ενεργειακό της αποτύπωμα.

Διαβάστε ακόμη: