Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο κύκλος των συμμετεχόντων στο μετοχικό κεφάλαιο της ΓΕΚ Τέρνα δεν εξαντλείται με την είσοδο της Μαριάννας Λάτση η οποία όπως αποκάλυψε το Radar.gr απέκτησε ως πρώτη κίνηση το 7,24% των μετοχών από τους Ολλανδούς στην τιμή των 11,20 ευρώ ανά μετοχή.

Είναι προφανές πως η Μαριάννα Λάτση αγόρασε με μεγάλο premium σε σχέση με την τιμή διαπραγμάτευσης της μετοχής στο ταμπλό του χρηματιστηρίου, όπως άλλωστε και ο Γ. Περιστέρης.

Ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι το fund που πρώτο είχε υποβάλει πρόταση στους Ολλανδούς για την απόκτηση του 30% που κατείχαν προσέφερε τιμή ανά μετοχή 12 ευρώ!!!

Επί του προκειμένου τώρα, αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως εκτός από την Μαριάννα Λάτση στο μετοχικό σχήμα της ΓΕΚ Τέρνα θα συμμετάσχει τουλάχιστον  άλλος ένας πολύ ισχυρός επιχειρηματίας , ενδεχομένως και δύο, με τον οποίο οι Ολλανδοί βρίσκονται σε διαπραγμάτευση και ο ίδιος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γ. Περιστέρη.

Η συμφωνία δεν έχει κλείσει ωστόσο οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη.

Επιπροσθέτως οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι στο μετοχικό σχήμα της ΓΕΚ Τέρνα θα συμμετάσχει με κάποιο μικρό ποσοστό και το fund του Απόστολου Ταμβακάκη, πρώην τραπεζίτη και συμβούλου της οικογένειας Λάτση, που ούτως ή άλλως κατέχει θέση στο ΔΣ της τεχνικής εταιρίας.

Ο κ. Ταμβακάκης φέρεται ως ένας εκ των βασικών προξενητών στο ντηλ των Ολλανδών με την Μαριάννα Λάτση!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.