«Καρφιά» για την καλλιτεχνική ταυτότητα, μεταξύ άλλων και του Κωνσταντίνου Αργυρού, έριξε ο Γιώργος Μουκίδης σε συνέντευξή του, που προβλήθηκε τηλεοπτικά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Ο συνθέτης κλήθηκε από ρεπόρτερ του «Χαμογέλα και πάλι» να σχολιάσει το πρόσφατο βίντεο με την επανεμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη, ύστερα από σχεδόν 3 χρόνια απουσίας.

«Όλοι θέλουν να επιστρέψει ο Νότης και εγώ παραπάνω. Για μένα το πρόσφατο βίντεο με τον Νότη Σφακιανάκη δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει μουσικά» τόνισε.

Ο Γιώργος Μουκίδης τόνισε στην ίδια συνέντευξη, ότι: «Δεν μπορούμε να βάλουμε τον Αργυρό κοντά στον Σφακιανάκη. Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης τραγουδάει. Τόση ανάγκη από λεφτά έχει; Αυτά τα τραγουδιστάκια δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες. Ο Σφακιανάκης, για μένα, είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Δύσκολα θα βγει καλλιτέχνης που να έχει τόσο βάρος».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Μουκίδης αναφέρθηκε και στη Δέσποινα Βανδή, λέγοντας ότι: «Δεν θέλω να δώσω τραγούδια μου στη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε προσπαθήσει να δουλέψουμε μετά τον Φοίβο αλλά δεν προχώρησε και καλύτερα που δεν προχώρησε. Μακριά και αγαπημένοι».

Διαβάστε ακόμη: