Επειδή διαβάζω διάφορα, σε ΜΜΕ της επιρροής των Σεραφείμ της επικοινωνίας, σχετικά με ενδεχόμενη μεγάλη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Ελλάκτωρα, που θα έχει ως σκοπό να «πετάξει έξω» τους Μπακοκαυμενάκηδες, λέω να βοηθήσω λίγο στον σχετικό συλλογισμό – υποψία!

Και να προσθέσω ότι όπως λέει η σοφή λαϊκή ρήση «αυτό που φοβάσαι το παθαίνεις»!!!

Για να μην μακρηγορώ και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, θα σας ενημερώσω απλά ότι με βάση την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελλάκτωρα έχει αποσπάσει έγκριση για αύξηση κεφαλαίου με την έκδοση 650 εκατομμυρίων μετοχών!!!

Υπό αυτό το πρίσμα, προς επίρρωση των υποψιών των Μπακοκαυμενάκηδων και των «καναλιών επικοινωνίας», καθίσταται σαφές πως οι Ολλανδοί μόλις το θελήσουν και κρίνουν πως έφτασε «η ώρα της κρίσης» θα …πατήσουν το κουμπί!!!

Που σε απλά λόγια σημαίνει ορισμό της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών που θα προκύψουν από την αύξηση σε ύψος τέτοιο που οι «εφοπλιστές» δεν θα μπορούν να ακολουθήσουν!

Και για να γίνω κατανοητός προσέξτε: με 1 ευρώ (πολύ φθηνά) επί 650 εκατ. μετοχές η αύξηση θα είναι της τάξης των 650 εκατ. ευρώ!

Άρα οι Μπακοκαυμενάκηδες θα πρέπει να καταβάλουν μετρητά 210 εκατ. ευρώ!

Με 2 ευρώ ανά μετοχή, λίγο ακριβότερα δηλαδή, η αύξηση θα αγγίξει το 1,3 δις. ευρώ!!!

Που στην πράξη σημαίνει ότι οι Αρκάδες ποδοσφαιράνθρωποι θα πρέπει να συμμετάσχουν με το ιλιγγιώδες ποσό των 400 plus εκατ. ευρώ!

Οι Ολλανδοί τα έχουν! Οι Μπακοκαυμενάκηδες τα έχουν; Και αν τα έχουν, το ζήτημα είναι: πρώτον το ρισκάρουν; Και δεύτερον, μπορούν να τα δικαιολογήσουν;

Οι Μπακοκαυμενάκηδες, τα διεθνή ύδατα στον Περσικό, το «άσπρισμα» και το …κόλπο να πουλήσουν στους Ολλανδούς σε διπλή τιμή!