Το Mobility  έχει γίνει πλέον  θεσμός, καθώς πραγματοποιείται εδώ και τρία χρόνια και είναι το σημαντικότερο γεγονός που γίνεται στην Ελλάδα, με χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα.

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η δωρεάν επίσκεψη στο event, σ’ έναν όμορφο και πολυμορφικό -για όλη την οικογένεια- χώρο επιτρέπει την άνετη και πολλαπλή επίσκεψη στο event.

Φέτος μάλιστα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, εκτός από ηλεκτροκίνητα, θα φιλοξενηθούν και υβριδικά μοντέλα, όλων των κατηγοριών.

Οι κορυφαίες εταιρείες -με τις πιο ηχηρές προτάσεις- αυτοκινήτων, microcars, ηλεκτρικών scooters, e-bikes, leasing, ασφαλειών, παρόχων ενέργειας φορτιστών κ.α. θα δώσουν το παρόν, ενώ αναμένονται και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες το δεκαήμερο που θα διαρκέσει.

To event Mobility  θα ξεκινήσει 14 Σεπτεμβρίου, θα διαρκέσει μέχρι της 23 του ίδιου μήνα, και θα γίνει στον υπέροχο προαύλιο χώρο του Golden Hall.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν test drive μεγάλης γκάμας μοντέλων, περισσότερων από αυτών που θα προβληθούν στο event, αφού οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν θα μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να οδηγήσουν και αλλα αυτοκίνητα ή microcars από την γκάμα τους.

 

Με ανυπομονησία αναμένουμε λοιπόν την μεγαλύτερη γιορτή της Mobility στην Ελλάδα, η οποία φέτος θα είναι πιο ενδιαφέρουσα και λαμπερή από ποτέ.

Ηλεκτροκίνηση: «Τρέχει» η εγκατάσταση 9.000 φορτιστών στα αστικά κέντρα

Διαβάστε ακόμη: