Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο παίκτη του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη. Το Σάββατο ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση, ύστερα από 20 χρόνια.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτηση του «ως φίλος του μπάσκετ υποκλίνομαι σε έναν σπουδαίο πρωταθλητή. Συγχαρητήρια Βασίλη Σπανούλη για τη θρυλική σου καριέρα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνει «σε ευχαριστούμε για τις σπουδαίες στιγμές που μας χάρισες. Για ό,τι έκανες με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας. Αλλά ακόμα και για εκείνες τις στιγμές που εμείς οι Παναθηναϊκοί σε βλέπαμε να σουτάρεις στην μπασκέτα με κομμένη την ανάσα».

«Τιτίβισμα» στο Twitter έκανε και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία ανέφερε «σε ευχαριστούμε για όσα σπουδαία προσέφερες στο ελληνικό μπάσκετ».

 

Η ανάρτηση Βασίλη Σπανούλη 

Ο Βασίλης Σπανούλης με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της πειραϊκής ομάδας σε μήνυμα που ανέβασε το απόγευμα του Σαββάτου (26/6) στο Instagram, γνωστοποίησε την απόφασή του να βάλει τέλος στην σπουδαία του καριέρα του, σε ηλικία 39 ετών.

END OF AN ERA: Αποχωρεί από το Μπάσκετ ο Βασίλης Σπανούλης | mononews

«Πριν από λίγο ανακοίνωσα στους προέδρους ότι ήρθε η ώρα να κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και τους ευχαρίστησα για όσα πετύχαμε μαζί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σπανούλης στο μήνυμά του στα social media και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε το πεπρωμένο μου και το πιο όμορφο λιμάνι μου. Φεύγω περήφανος για όσα σπουδαία κατακτήθηκαν αλλά και για όσα μετά από σκληρή μάχη χάθηκαν. Πάνω απ’ όλα φεύγω γεμάτος, γιατί έζησα περισσότερα απ’ όσα ονειρεύτηκα».