Η έβδομη συνέχεια της σειράς ταινιών Mission: Impossible (Dead Reckoning – Part One) παίζεται αυτή τη στιγμή με τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Με πρωταγωνιστή -για πολλούς- τον τελευταίο μεγάλο σταρ του Χόλιγουντ, Tom Cruise, κάθε νέα συνέχεια του Mission: Impossible έχει καταφέρει κάτι το μοναδικό, να κρατάει τα ίδια υψηλά στάνταρ ποιότητας, τη δράση αμείωτη επίσης, ενώ συνεχίζει να κόβει πολλά -μα πάρα πολλά- εισιτήρια στο παγκόσμιο box office. Στο πλευρό του Tom Cruise, σε κάθε νέα ταινία της σειράς, πάντα υπάρχει μία δυναμική και ταλαντούχα γυναίκα ηθοποιός που ξεχωρίζει με την παρουσία και την ερμηνευτική δύναμή της.

Michelle Monaghan (Julia Meade-Hunt)

Στο Mission Impossible την 'παράσταση' κλέβουν οι πρωταγωνίστριες

H Michelle Monaghan ενσαρκώνει την Julia Meade-Hunt που εμφανίζεται σε πολλές ταινίες του franchise ως το ερωτικό ενδιαφέρον και σύζυγος του Ethan Hunt (Tom Cruise). Εμπλέκεται πολλές φορές στις επικίνδυνες αποστολές του συζύγου της, με το δράμα και την ένταση στο επίκεντρο. Η Julia Meade εμφανίζεται στις ταινίες Mission: Impossible ΙΙΙ (2006), Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011) και Mission: Impossible – Rogue Nation (2015), με το ρόλο της, ιδιαίτερα στα δύο τελευταία φιλμ, να είναι πολύ σημαντικός για την πλοκή και συνέχεια των ταινιών.

Rebecca Ferguson (Ilsa Faust)

η ηθοποιός Rebecca Ferguson

H Rebecca Ferguson εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πέμπτη ταινία του franchise, Mission: Impossible – Rogue Nation του 2015, και από τότε έχει εξελιχθεί σε κεντρικό χαρακτήρα. Η Ilsa είναι μυστική πράκτορας της υπηρεσίας πληροφοριών MI6, με μοναδικές ικανότητες και δυναμικό χαρακτήρα. Η σχέση της με τον Ethan Hunt (Tom Cruise) περνά από “σαράντα κύματα” μιας και αντιμετωπίζουν μαζί θανάσιμους εχθρούς και καταστάσεις εκτός ελέγχου. Η Ilsa Faust έχει παίξει σε πολλές ταινίες του franchise. Η πρώτη ήταν στο Mission: Impossible – Rogue Nation (2015) και στη συνέχεια στο Mission: Impossible – Fallout (2018). Η Rebecca Ferguson πρωταγωνιστεί και στη νέα ταινία Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023) που προβάλλεται αυτές τις μέρες και στις ελληνικές αίθουσες.

Thandie Newton (Nyah Nordoff-Hall)

Thandiwe Newton

Η Thandie Newton έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Westworld του HBO. Τη θυμόμαστε στο Mission: Impossible 2 (2000) να παίζει την Nyah, την όμορφη διαρρήκτη και πρώην φιλενάδα του κύριου ανταγωνιστή του Tom Cruise, βάζοντας τον εαυτό της σε μεγάλο κίνδυνο. Πανέξυπνη και γενναία, η δυναμική που αναπτύσσεται με τον Ethan Hunt προσθέτει έναν ρομαντικό τόνο στο φιλμ.

Paula Patton (Jane Carter)

η ηθοποιός Paula Patton

Η Paula Patton κάνει την εμφάνισή της στην πέμπτη ταινία Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011). Παίζει την Jane Carter, μία κατάσκοπο της μυστικής ομάδας IMF (Impossible Missions Force) και συνεργάζεται με τον Ethan Hunt (Tom Cruise) σε μία άκρως ριψοκίνδυνη αποστολή: Να σώσουν τον κόσμο απο μία ολέθρια πυρηνική σύγκρουση. Δυναμική και αποφασιστική, φέρνει μοναδική ενέργεια στις σκηνές δράσης.

Hayley Atwell (Grace)

η ηθοποιός Hayley Atwell

Η Hayley Atwell φέρνει φρέσκο αέρα στο franchise με την πρώτη της εμφάνιση στη νέα ταινία Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023). Η Βρετανίδα ηθοποιός παίζει την Grace, μία επιδέξια κλέφτρα που ο Ethan Hunt συναντά τυχαία στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι, όταν αυτός και η ομάδα του προσπαθούν να βρουν το μισό κομμάτι ενός κλειδιού, ένα αντικείμενο που χρειάζεται η Ilsa (Rebecca Ferguson) και παίζει το δικό του ρόλο στην πλοκή.

Διαβάστε ακόμη: