Η νέα ταινία του Tom Cruise, η Επικίνδυνη Αποστολή – Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο, κυκλοφόρησε πρόσφατα στις κινηματογραφικές αίθουσες λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές. Ο 61χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ φάνηκε πως δεν έχει πει σε καμία περίπτωση την τελευταία του λέξη στα Mission Impossible, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, προτιμά ακόμη και σήμερα να γυρίζει μόνος του, χωρίς κασκαντέρ, τις πιο δύσκολες σκηνές.

Σίγουρα μία από τις συναρπαστικές σκηνές της νέας ταινίας του Tom Cruise αποτελεί η καταδίωξη που γίνεται στους δρόμους και τα στενάκια της Ρώμης. Εκεί βλέπουμε τον κεντρικό ήρωα να προσπαθεί να ξεφύγει, οδηγώντας με το ένα χέρι (μιας και το άλλο είναι δεμένο με χειροπέδες με τη σύντροφό του στην ταινία, Γκρέις) ένα αρκετά ιδιαίτερο αυτοκίνητο.

Αν και στην αρχή τους βλέπουμε να πηγαίνουν προς το μέρος ενός supercar, μιας γκρι Ferrari, εκείνη τη στιγμή πετάγεται μπροστά τους ένα κίτρινο, μικροσκοπικό, αλλά φανταστικό Fiat 500.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Christopher McQuarrie, μάλιστα, ανέφερε πως “φτιάξαμε αυτό το Fiat 500 για να είναι πιο γρήγορο. Κάποιοι θα έλεγαν ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι δαιμονισμένο“. Βλέπετε, η Abarth, ως συνεργάτης της ταινίας, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να προωθήσει το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο, το 500e.

Με το Fiat 500 ο Tom Cruise ελίσσεται συγκλονιστικά στα καλντερίμια της αιώνιας πόλης και αποφεύγει κάθε εμπόδιο, κάτι που ίσως να μη μπορούσε να κάνει με την ίδια ευκολία οδηγώντας κάποιο κλασικό supercar.

Διαβάστε περισσότερα