Η Karolina Bielawska (Καρολίνα Μπιούλεσκα) είναι από την Πολωνία και είναι η νέα βασίλισσα ομορφιάς καθώς ανακηρύχθηκε «Miss World 2021» στον διαγωνισμό που έλαβε μέρος στο Πουέρτο Ρίκο τα ξημερώματα της Πέμπτης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss World (@missworld)

Ο τελικός του μεγαλύτερου διεθνή διαγωνισμού ομορφιάς παγκοσμίως, μαζί με τα «Σταρ Ελλάς», «Μις Ελλάς» και «Μις Γιανγκ» κλείνουν τα «70 χρόνια ομορφιάς και λάμψης»!

Η διοργάνωση έπειτα από την αναβολή που αναγκάστηκε να δώσει στη τελική φάση του διαγωνισμού το Δεκέμβριο εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού ανάμεσα στις υποψήφιες, επέστρεψε τον Μάρτιο στο Πουέρτο Ρίκο, μαζί με τις 40 επιλαχούσες από τους προκριματικούς, προκειμένου να στέψει τη νέα διάδοχο της Τζαμαϊκανής «Miss World 2020» Toni-Ann Singh.

Ποια είναι η «Miss World 2021», Karolina Bielawska

Η Καρολίνα Μπιούλεσκα εργάζεται ως μοντέλο, ενώ σπουδάζει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και θα ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές της με διδακτορικό. Είναι επίσης πολύ αφοσιωμένη με την εθελοντική εργασία με την οποία ασχολείται.

Μετά τη στέψη της από την προκάτοχό της Toni-Ann Singh, η ίδια συγκινημένη δήλωσε: «Όταν άκουσα το όνομά μου σοκαρίστηκα, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τιμή μου που φοράω το στέμμα της Μις Κόσμος και ανυπομονώ να ξεκινήσω τα καθήκοντά μου. Θα θυμάμαι αυτό το καταπληκτικό κεφάλαιο στο Πουέρτο Ρίκο για το υπόλοιπο της ζωής μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss World (@missworld)

Πρώτη αναπληρωματική Miss World 2021 ανακηρύχθηκε η Shree Saini από τις ΗΠΑ ενώ 2η αναπληρωματική στέφθηκε η Olivia Yace από την Ακτή Ελεφαντοστού!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss World (@missworld)

Το πολυαναμενόμενο σόου του Μις Κόσμος μεταδόθηκε παγκοσμίως σε περισσότερες από 100 χώρες, όπου οι θεατές παρακολούθησαν διαδικτυακά.

 

Από τις 196 χώρες που υπάρχουν στον κόσμο σήμερα, μερικές ξεχωρίζουν για την καλή τους οικονομία, άλλες για τη φιλοξενία, άλλες για τις θάλασσες και κάποιες για τις… όμορφες γυναίκες:

Οι χώρες με τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο