Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ; Στο ερώτημα αυτό ο πλέον αρμόδιος να απαντήσει είναι ο Μίνο Ραϊόλα. Ο διάσημος Ιταλός μάνατζερ «δουλεύει» τη μεταγραφή του Νορβηγού επιθετικού που το καλοκαίρι είναι σίγουρο ότι θα φύγει από τη Ντόρτμουντ.

Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι η γερμανική ομάδα να κράτησε με «νύχια και με δόντια» τον Χάαλαντ, όμως ο Νορβηγός ετοιμάζει… βαλίτσες για να μετακομίσει σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ.

Από την Ισπανία  Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα πετάνε την… σκούφια τους για χάρη του. Υπάρχει όμως και η Premier League. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα ρεπορτάζ που ήθελαν τόσο την Τσέλσι όσο και τη Μάντσεστερ Σίτι να τον έχουν πρώτο- πρώτο στη μεταγραφική τους λίστα. Όλοι το ξέρουν πως Σκανδιναβός θα αποχωρήσει από τον σύλλογο της Bundesliga. Το μόνο που μένει είναι το «πότε» και το «που».

Ο Μίνο Ραϊόλα έχει κλείσει τα τελευταία καλοκαίρια πολλές και δυνατές μεταγραφές. Κάτι ανάλογο φροντίζει να συμβεί και με τον Χάαλαντ, όπως τόνισε με δηλώσεις του για το μέλλον του πελάτη του, χωρίς όμως να είναι και τόσο… ξεκάθαρος!

«Εδώ και δύο χρόνια σκεφτόμαστε όλοι που θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Έρλινγκ. Έχουμε πολλές ιδέες και πιστεύω πως πλέον έχουμε καταλήξει σε ποια ομάδα πρέπει να πάει ή που του ταιριάζει καλύτερα. Φυσικά ρόλο στην απόφασή μας θα παίξει και η αγορά και πόσα χρήματα μπορεί να δώσει για έναν παίκτη σαν τον Έρλινγκ.

Θα ήμουν πολύ κακός μάνατζερ αν δεν τα είχα κάνει όλα αυτά ή αν δεν με ένοιαζε. Πιστεύω πως ένας παίκτης σαν τον Χάαλαντ μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην αγορά», υποστήριξε.