Ο Μίνο Ραϊόλα βγήκε στην αγορά και θέλει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή πρόταση για τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Ιταλός ατζέντης δεν φαίνεται να πτοείται από την επίσημη θέση της Ντόρτμουντ που αναφέρει ότι δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει το καλοκαίρι τον Νορβηγό επιθετικό.

Ο μετρ του είδους Ραϊόλα γνωρίζει πολύ καλά ότι η γερμανική ομάδα δύσκολα θα αρνηθεί μία πρόταση που θα φτάνει τα 150 εκατομμύρια ευρώ από τα 180 που αρχικά ζήτησε. Το νούμερο αυτό δεν είναι τυχαίο αφού σε αυτή την τιμή διαπραγματεύεται ο Ιταλός.

Χθες το πρωί τα διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Ραϊόλα βρέθηκε στη Βαρκελώνη μαζί με τον πατέρα του Έρλινγκ Χάαλαντ. Οι συνομιλίες με τη διοίκηση των Καταλανών ολοκληρώθηκαν και αμέσως μετά οι εκπρόσωποι του Νορβηγού πέταξαν για Μαδρίτη. Αυτή την ώρα σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο διαπραγματεύονται με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νορβηγός επιθετικός δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο. Αυτό ωστόσο δεν στέκεται εμπόδιο στις ορέξεις του μάνατζερ του να του βρει άλλο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Στόχος του Ραϊόλα είναι τόσο ο ίδιος όσο και ο πελάτης του να κλείσουν τη καλύτερη δυνατή οικονομική προσφορά.

Τους τελευταίους μήνες είναι γνωστό πως τα μεγάλα κλαμπ παρακολουθούν στενά την υπόθεση του 20χρονου επιθετικού. Και ποιος δεν θα τον ήθελε στο ρόστερ του. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους του είδους του.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.