«Φωτιές» έχει ανάψει τις τελευταίες μέρες ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Τη μία με τη συμπεριφορά του μετά την ισοπαλία με την Κολωνία και μετά με τις δηλώσεις του. Ο Νορβηγός επιθετικός δεν αισθάνεται άνετα το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι εμφανές. Το μήνυμα- τελεσίγραφο που έστειλε στη διοίκηση των Βεστφαλών είναι ξεκάθαρο. «Θέλω να μείνω στην ομάδα, αλλά αν δεν καταφέρουμε να είμαστε στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, καλύτερα να φύγω»!

Όπως είναι φυσικό αυτό δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση που έσπευσε να «κόψει τον βήχα» στους υποψήφιους αγοραστές θέτοντας πολύ ψηλά τον πήχη σε ενδεχόμενο πώλησης, με επιθυμητή τιμή τα 150 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της AS, ο Χάαλαντ έχει ενημερώσει τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, πως θα ψάξουν για ομάδα το καλοκαίρι αν η Ντόρτμουντ δεν καταφέρει να βρεθεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Χάαλαντ δεν θέλει να φύγει από την ομάδα, αλλά αν δεν υπάρξει τετράδα, τότε  ο ίδιος είναι που θα κινήσει τις διαδικασίες για να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Εξάλλου, θα υπάρξει πλούσιο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Σίτι και Ρεάλ περιμένουν… στη γωνία

Όσο ο Χάαλαντ δίνει τελεσίγραφα στην Ντόρτμουντ, το ενδιαφέρον για εκείνον καλά κρατεί. Στη μάχη για την απόκτησή του, εκτός από τη Ρεάλ που ήδη είναι μέσα, έχει μπει και η Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πεπ φαίνεται να έχει βρει τον διάδοχο του Κουν Αγκουέρο στο πρόσωπό του.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.