Μήλον της έριδος για πολλά κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ αποτελεί ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ είναι πολύ πιθανό το προσεχές καλοκαίρι να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Ο ίδιος μπορεί ακόμα να μην έχει φανερώσει που θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του όμως σύμφωνα με το Goal.com, η επόμενη ομάδα στην οποία θέλει να αγωνιστεί ο Νορβηγός σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ το 2022 είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 21χρονος έχει καθιερωθεί ως ένας εκ των πιο δεινών σκόρερ στην Ευρώπη. Η μετακίνησή του από τη Σάλτσμπουγκ στη Ντόρτμουντ τον Γενάρη του 2020 εκτόξευσε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Μετράει ήδη 70 γκολ σε 69 συμμετοχές με την Ντόρτμουντ, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Χάαλαντ είναι πολύ χαμηλή στα 75 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με το Goal, πηγές στο περιβάλλον του αναφέρουν ότι μία μετακίνηση στη Ρεάλ τον ελκύει περισσότερο από κάθε άλλο σύλλογο.

Πρόσφατα, ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει στην κατοχή του ένα σπίτι στην Ισπανία. Ωστόσο, πολλά θα κριθούν από το κατά πόσο η Ρεάλ Μαδρίτης θα φέρει τον Κιλιάν Μπαπέ στο σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι. Θυμίζουμε ότι αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Ο Γάλλος θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει δηλώσει στο παρελθόν την πρόθεσή του να αγωνιστεί στη Ρεάλ.

Ο Χάαλαντ γνωρίζει ότι μία πιθανή συνύπαρξη του με τον Μπαπέ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα μοιράσει τα φώτα. Παράλληλα, η Ρεάλ έχει αμφιβολίες για τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της συμφωνίας, καθώς η Ντόρτμουντ είχε απορρίψει μία αρχική προσφορά το καλοκαίρι.