Έχουμε δει ποδοσφαιρικές φανέλες να κοστίζουν μια περιουσία. Φανέλες που φορέθηκαν από παίκτες όπως ο Μαραντονα, ο Πελέ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Μπέκαμ, ο Ζιντάν και πολλοί άλλοι αστέρες των γηπέδων και στη συνέχεια πωλήθηκαν σε δημοπρασία, φτάνοντας σε ιλιγγιώδεις τιμές. Ωστόσο, δεν έχουμε δει ποτέ μια φανέλα χωρίς κάποιο τέτοιο όνομα από πίσω της, να πωλείται για 5.000 ευρώ.

Κι όμως, τα luxury fashion brands, Five και Balr, αποφάσισαν να κάνουν ένα αφιέρωμα στη συγχώνευση ποδοσφαίρου, μουσικής, τέχνης, χορού και μόδας δημιουργώντας την πιο ακριβή ποδοσφαιρική φανέλα. Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση που κυκλοφορεί μόλις σε μόλις 11 κομμάτια (όσοι και οι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας στο γήπεδο), στολισμένη με 30.000 πέτρες Swarovski.

Ο Ζεράρ Πικέ, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, ήταν ο πρώτος celebrity που φόρεσε τη συγκεκριμένη φανέλα, η οποία κοστίζει 5.000 ευρώ. Βέβαια, ακόμη κι αν έχει κάποιος αυτά τα χρήματα διαθέσιμα δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να αποκτήσει τη φανέλα των Five και Balr, μιας και απομένουν μόλις 10 ακόμη.

Το σχέδιο της φανέλας είναι εμπνευσμένο από κλασικές εμφανίσεις ποδοσφαίρου, ενώ φέρει και τον αριθμό 5 στο πίσω μέρος της. Είναι ο συνδυασμός της πολυτέλειας με τη μόδα, αντλώντας έμπνευση από το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμη